Nieuwe video: Leona Lewis – I Got You


Vrolijke valentijnsdag iedereen! Hier is een videoclip vol ruziemakende mensen en stelletjes die op het punt staan uit elkaar te gaan.

Maar niet getreurd, regisseur Dave Meyers probeert ons gelukkig geen depressie aan te praten. Op het einde blijkt I Got You alsnog een echt valentijnssprookje. Jawel, inclusief een happy end. Problemen worden uitgepraat, ruzies bijgelegd en de liefde overwint alles. Voor iedereen. Alle stelletjes komen weer bij elkaar en iedereen leeft nog lang en gelukkig.

Het is hartverwarmend maar ook een beetje… tja, hoe zullen we zeggen, oppervlakkig? Er zitten zoveel stelletjes in de clip dat Meyers geen tijd heeft om te laten zien waar hun ruzies over gaan – of hoe ze worden opgelost. Op het eind is alles gewoon op magische wijze weer okee. Dat blijft schattig en je houdt er inderdaad een goed gevoel aan over, maar I Got You is geen video die mensen zal inspireren om echt aan hun relatie te werken.


Directe Link

En de muziek?

Mooie ballad die op sommige momenten zelfs (nog steeds ons favoriete Leona Lewis-nummer) Bleeding Love in herinnering roept. Zulke grote hoogtes bereikt I Got You uiteindelijk niet, maar dit refrein mag er ook zijn. Leona bewijst bovendien dat ze nog steeds een geweldige stem heeft. Mooi nummer!

facebook share facebook share

10 Reacties // Reageer

10 thoughts on “Nieuwe video: Leona Lewis – I Got You

  1. Koeno

    Als we dan toch bezig zijn met tipjes:

    Na de trailer van het album nu ook een trailer van de eerste clip:

    Gorillaz – Stylo
    http://www.youtube.com/watch?v=WJMhWU0EbNM

    Dat belooft wat

      /   Reply  / 
  2. Desmo

    Mika – Blame it on The Girls
    http://www.youtube.com/watch?v=iF_w7oaBHNo

    Zag hem ineens op tv verschijnen. Ik had geen idee dat hij al uit was.
    Het blijft een te gek nummer. Nu met clip erbij!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>