Nieuwe video: Mayday Parade – Kids In Love


Ach, wat is het mooi om jong en verliefd te zijn. Maar wat begint als een brave documentaire over vier pubers die de liefde ontdekken wordt al snel rauw-realistisch en NSFW. Onschuldige kusjes leiden tot orgies in de badkamer, pilletjes slikken op feesten, dronken achter het stuur kruipen, naakt door de duinen rollen en al die andere dingen die Disney-series liever niet laten zien.

Maar er is meer aan de hand met Kids In Love. Naast alle seks, drugs en rock ‘n roll wil regisseur Josh Mond ook de vluchtigheid van jonge liefde laten zien. Hoe ruzies die eerst nog worden opgelost met spetterende make-up sex, later uitlopen op pijnlijke stiltes, bloedneuzen en masturberen onder de douche. Onvoorwaardelijke liefde verandert in de loop van deze video steeds meer in ingehouden woede. Elkaar eigenlijk niet meer kunnen uitstaan, maar tot elkaar veroordeeld zijn omdat het vriendengroepje een soort road trip maakt. Ook dat hoort bij het jong en verliefd zijn.

En de muziek?

Na een dreigend intro waarin het lijkt alsof Mayday Parade serieus hard gaat rocken, ontpopt Kids In Love zich helaas al snel als een braaf bubblegum punkliedje. Denk: Blink 182, Sum 41 en al die andere vrolijke, typisch Amerikaanse bandjes. Melodieus en ongevaarlijk. Niet barslecht, maar toch niet echt ons ding.

facebook share facebook share

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Nieuwe video: Mayday Parade – Kids In Love

  1. Esmee

    Die vind ik een beetje raar…. :D

      /   Reply  / 
  2. Ilse

    You me at six – Liquid Confidence
    http://www.youtube.com/watch?v=n8wmZYPFdUs

    nog niet voorbij zien komen..

    en dit nummer van Mayday Parade vind ik persoonlijk 1 van de slechtste nummers van hun recente album.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>