Nieuwe video: Christian TV – When She Turns 18


Hoe overtuig je de vader van je minderjarige vriendin dat je het beste voor hebt met zijn dochter? Als het aan de nieuwe popzanger Christian TV ligt doe je dat door naar zijn kantoor te komen en met zijn dochter te vrijen op het kopieerapparaat. De gestage stroom van honderden zwart-wit kopietjes vormt een soort stop-motion animatie als bewijs van jullie liefde.

Protip: in het echt lijkt ons dat een heel heel heel slecht idee. De gemiddelde vader zal er absoluut niet “de humor van inzien” en zeker geen “respect voor jullie krijgen.” De kans is groot dat de situatie alleen maar verder uit de hand loopt. Al lijkt Christian TV ook helemaal niet op zoek naar papa’s goedkeuring. De boodschap is meer zoiets als: wacht maar tot je dochter 18 wordt, dan heb jij niks meer over haar te zeggen. Lekker puh. Na-na-na-na-nah.

Christian’s argument is dat de vader toch nauwelijks aandacht heeft voor zijn dochter (dus waarom zou hij mogen meebeslissen over haar relatie?) en daar valt iets voor te zeggen. Hij is inderdaad de laatste op kantoor die door heeft wat er onder zijn neus gebeurt. Alle andere Jims, Dwights en Phyllissen hebben zich dan al joelend om het kopieerapparaat verzameld. Hoe het verhaal afloopt wordt niet echt duidelijk (vader’s gezicht voorspelt niet veel goeds), maar een onderhoudende videoclip is When She Turns 18 zeker.

En de muziek?

Christian TV hoopt dit jaar wereldwijd door te breken met zijn catchy electropop. Aan de muziek zal het niet liggen, alleen die naam hadden wij anders gekozen (zijn voornaam is echt Christian, maar door het aanhangsel ‘TV’ dachten wij in eerste instantie dat het ging om een gospelband). Christian heeft niet echt een plezierige stem, maar dat hoeft met zulke pakkende muziek geen bezwaar te zijn – kijk maar naar Justin Bieber. Britney Spears is al fan van CTV, jij ook?

facebook share facebook share

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Nieuwe video: Christian TV – When She Turns 18

  1. Koen vv

    Eerdere versie van When She Turns 18:

    http://vimeo.com/8083208\

    -

    Nieuwe clip is inderdaad een stuk beter.

      /   Reply  / 
    1. -

      … Zijn dat niet die achtelijke wijven van zo’n nep reality soap.
      Mijn zusje kijkt dat vreselijk!
      Zij denken dat ze serieus “MODELLEN” zijn ofzo…
      achtelijk…

      De 2e versie vind ik daarom alleen al beter .

        /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>