Nieuwe video: Estelle/John Legend/Nas – Fall In Love


We krijgen vandaag twee video’s voor de prijs van één dankzij Estelle die op dezelfde dag twee versies van Fall In Love lanceert. Eentje met rapper Nas en de ander met soulzanger John Legend. Op een paar scenes na zijn de clips verder gelijk en we zien Estelle in beide gevallen flirten met haar onhandige buurman.

Die onhandigheid begint al meteen als hij naar Estelle zwaait en daarbij per ongeluk zijn luxaflex van het raam trekt. Later wil hij Estelle verrassen bij een autogarage waarbij hij onbedoeld een stapel autobanden omver stoot. Het zijn pijnlijke scenes. We zien dat regisseur Sanaa Hamri grappig probeert te zijn, maar we kunnen ons niet voorstellen dat iemand echt moet lachen om zulke flauwe slapstick humor. Wij hoorden de spreekwoordelijke krekels in ieder geval al bijna tsjirpen.

Want een slechte actiefilm kan nog steeds vermakelijk zijn en een slechte horrorfilm is met het juiste gezelschap zelfs hilarisch, maar niks is zo dodelijk als een slechte komedie. Zonder geslaagde grappen blijft er nu eenmaal weinig anders over dan een flauw verhaaltje wat niemand interesseert. Kies nu alvast welke gastzanger je liever hoort, want deze clip wil je echt geen twee keer bekijken.

Nas versie

John Legend versie

En de muziek?

De grootste hit uit Estelle’s carrière is nog steeds het duet American Boy uit 2008. Na een paar geflopte singles lijkt ze nu vastbesloten om nog een keer te scoren met een nummer dat zoveel op American Boy lijkt dat je het bijna een remake kunt noemen. Hetzelfde rite, dezelfde instrumenten, dezelfde melodie en bijna hetzelfde refrein. Het is werkelijk schaamteloos maar het zou zomaar kunnen werken. American Boy was namelijk best een lekker nummer en dus klinkt Fall In Love ook niet verkeerd. Wie weet is het grote publiek inderdaad vergeetachtig genoeg om hier voor de tweede keer in te trappen.

Met dank aan Lea voor de tip.

facebook share facebook share

18 Reacties // Reageer

18 thoughts on “Nieuwe video: Estelle/John Legend/Nas – Fall In Love

  1. Madiek

    Kimbra – settle down

    http://www.youtube.com/watch?v=yHV04eSGzAA

    Het zal wel geen grote hit worden maar ik vind het wel een interessant nummer…

    Een clip vol poppen en kleine meisjes..

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>