Nieuwe video: Mohombi – Bumpy Ride


Mohombi is de nieuwe ontdekking van producer RedOne die volgens kenners op het punt staat een hele grote hit te scoren. In het nummer waarschuwt hij de luisteraar voor een ‘bumpy ride,’ maar alles gaat juist precies volgens plan in deze vrolijke maar voorspelbare videoclip. Kort samengevat: het is zomer en dus gaat Mohombi er met zijn vrienden op uit voor wat zon, zee en strand.

Meisjes in bikini? Check. Een tropische omgeving? Check. Ritjes over het strand op een four-wheel ATV? Check. Als de avond valt een feest in het strandhuis om de video af te sluiten? Check. Je hebt het allemaal al eerder gezien, maar net als Lady Gaga’s eerste videoclip (ook geproduceerd door RedOne) is Bumpy Ride simpelweg bedoeld als een vrolijk pretentieloos visitekaartje. De ambitieuze videoclips volgen (hopelijk) later.

Het is trouwens wel verfrissend om weer eens een mannelijke artiest te zien die niet bang is om te dansen. Veel van zijn collega’s laten het bewegen liever over aan de achtergronddanseressen, maar Mohombi doet na anderhalve minuut zelf ook een dappere poging. Helemaal overtuigend is het niet om zo’n lange slungel ritmisch te zien bewegen, maar het levert wel één van de grappigste scenes in de video op.

En de muziek?

Zelfs wij kunnen horen dat dit een hit wordt, en we houden niet eens van deze muziek! Het refrein van Bumpy Ride is zo vrolijk en aanstekelijk dat het zich tegen wil en dank vastbijt in je geheugen waar het je de rest van de dag laat neuriën. Leuk is anders maar wel erg goed gedaan. Bumpy Ride klinkt als het liedje dat Sean Kingston al zijn hele carrière probeert te schrijven.

Met dank aan Amber voor de tip.

facebook share facebook share

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Nieuwe video: Mohombi – Bumpy Ride

  1. kurdim

    I wanna boom bang bang with your body joooo.(H)

      /   Reply  / 
  2. Tess

    Geweldig nummer, ik heb nu al weer zin in zomer!

      /   Reply  / 
  3. rob

    Who is the girl in the video?

      /   Reply  / 
  4. Pingback: Nieuwe video: Mohombi/Nelly – Miss Me | Videoclips

  5. fey

    OMG echt een vet nummer …. en een vette dans

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>