Nieuwe video: Swedish House Mafia/Tinie Tempah – Miami 2 Ibiza


Rapper Tinie Tempah haalt herinneringen op aan een vakantieliefde door de videoband te bekijken die hij maakte van hun reis van Miami naar Ibiza. Het aardige is dat die tape er ook echt uitziet alsof hij is gefilmd met een goedkope handcamera. Je voelt je net een voyeur terwijl je Tinie’s spannende avonturen terugkijkt in trillerig zwart/wit.

En als we zeggen ‘spannend’, dan bedoelen we natuurlijk dat hij en zij tijdens die vakantie veel seks hadden. In de auto, in het hotel, op de boot; Tinie Tempah kan zijn ogen en zijn camera nauwelijks van zijn vriendin afhouden. Een potje naaktzwemmen lijkt halverwege de video het hoogtepunt, maar tijdens een concert van de Swedish House Mafia weet het stel er ook nog een avontuurtje op het toilet aan vast te knopen.

Hé het is niet onze schuld dat deze recensie wegleest als de hoestekst van een porno-DVD, het komt allemaal uit de koker van regisseur Christian Larson. De uitvoering met die camera is evengoed leuk bedacht, net als het einde van de video (de batterij die opraakt), alleen jammer dat de illusie zo vaak wordt verstoord door “gewone” scenes van Tinie Tempah achter de microfoon. Minder was ook in dit geval meer geweest.

En de muziek?

Miami 2 Ibiza klinkt alsof het minstens zo’n grote hit kan worden als SHM’s vorige single One. Het heeft even een minuut nodig om op gang te komen, maar daarna gaat Miami 2 Ibiza ook goed los. Je ziet de mensenmassa’s alweer bijna springen. Subtiel kun je dit volgeplamuurde geluid nauwelijks noemen, maar het is voor wie zich er aan overgeeft wel erg lekkere muziek.

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Nieuwe video: Swedish House Mafia/Tinie Tempah – Miami 2 Ibiza

  1. lot

    nummer waarbij je aan de laatste vakantie herrineringen gaat denken..

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>