Nieuwe video: B.o.B. – Don’t Let Me Fall


Alweer een fijne video van B.o.B. en regisseur Ethan Lader, die voor het laatst samenwerkten met het vrolijke Nothin’ On You. Bijna alsof ze alle andere videoclipmakers willen plagen staat er tijdens de clip een televisietoestel naast B.o.B. waarop een saaie ‘gewone’ video is te zien. Je kent dat wel: een paar concertbeelden, een fotoshoot in de woestijn en meer van dat soort standaardmeuk. Ondertussen zit B.o.B. in de echte video op een houten bankje terwijl er vreemde dingen gebeuren met de zwaartekracht.

Vreemde dingen als in: mensen die over muren lopen en B.o.B. die zichzelf aan een lantaarnpaal moet vasthouden als de aarde plotseling 90 graden kantelt. Iedereen snapt dat het het in werkelijkheid simpele cameratrucjes zijn (hint: B.o.B. zit niet echt op een bankje maar ligt met zijn rug op de vloer), maar het is zo mooi uitgevoerd dat je er toch in meegaat. Vooral de scene waar alle voorbijgangers omvallen als de camera kantelt is leuk gevonden. Toffe video!

En de muziek?

Niet bepaald de nieuwe Nothin’ On You, maar na een paar luisterbeurten toch weer een fijn liedje met onverwacht stevige gitaren tijdens het refrein, maar op de achtergrond altijd die betoverende pianomelodie waar het hele nummer omheen is gebouwd. Don’t Let Me Fall is weer niet zo mooi als B.o.B.’s debuut Nothin’ On You (zal hij die ooit overtreffen?), maar gelukkig wel veel beter dan zijn vorige single Magic.

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Nieuwe video: B.o.B. – Don’t Let Me Fall

  1. Pingback: Nieuwe video: B.o.B. ft. T.I. – We Still In This Bitch | Videoclips

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>