Nieuwe video: Snoop Dogg – Wet


De toekomstige koning van Engeland houdt van rapmuziek. Het eerste wat Prince William dus deed nadat hij Kate Middleton ten huwelijk had gevraagd, was Snoop Dogg uitnodigen voor zijn vrijgezellenfeest. Die hoefde daar niet lang over na te denken en bood zelfs aan om voor de gelegenheid een speciaal liedje schrijven. Wet is dat liedje en de video speelt zich af op het door Snoop georganiseerde feest.

Fans weten dan al ongeveer wat ze dan kunnen verwachten. Ook Wet is weer een broeierige zwembadvideo met veel schaarsgeklede dames. Zelfs Snoop kan de verleiding deze keer niet weerstaan en loopt gedurende de halve video rond met een ontbloot bovenlijf. Als beeld en geluid tijdens een hallucinerende droomscene ook nog beginnen te haperen snappen we dat de mistwolken boven Snoop’s hoofd niet uit een rookmachine komen; al zijn favoriete dingen zijn gewoon weer aanwezig in Wet.

Het wordt helemaal gezellig als kroonprins William en zijn broer Harry halverwege de video ook daadwerkelijk arriveren in Las Vegas. Het zijn maar dubbelgangers, maar laten we voor William hopen dat zijn aanstaande bruid nooit te zien krijgt wat hij hier allemaal uitspookt met Snoop’s zwembadmeisjes – anders kan hij dat feest wel op zijn buik schrijven. De video eindigt zoals ieder goed vrijgezellenfeest met William en Harry die in hun onderbroek worden achtergelaten in de woestijn.




Kijken op YouTube

En de muziek?

De trage ritmes en dromerige refreinen van producersduo The Cataracs passen verrassend goed bij Snoop’s vervormede autotune-stem. Het resultaat klinkt bijna net zo erotisch als de videoclip. De rapper noemt deze single zelf een vervolg op Sensual Seduction, en die omschrijving klopt volgens ons heel aardig. Prince William kan tevreden zijn met zo’n broeierige soundtrack op zijn laatste avond als vrijgezel.

facebook share facebook share

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Nieuwe video: Snoop Dogg – Wet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>