Nieuwe video: One Direction – Little Things

Simpele video van One Direction, opgenomen in de studio. Maar wat wil je anders bij een nummer met als titel Little Things? De kracht schuilt namelijk in die eenvoud en doeltreffendheid. We zien de jongens eens niet ravotten, springen, klauteren en stoeien, maar gewoon muziek maken. Grote stap vooruit!

Hierbij wordt meteen duidelijk dat niet alle leden even charismatisch zijn, wanneer het puur gaat om emoties overbrengen. Zayn Malik (ten zien op 0:20) is de sterkste op beeld, geholpen door zijn enorme puppy ogen. Liam Payne (0:36) heeft misschien één van de betere stemmen, maar maakt nauwelijks indruk. Ook Louis Tomlinson (1:30) is een grijs muisje en Niall Horan (2:17) valt alleen op omdat het de enige blonde is.

Harry Styles (1:36) daarentegen is op de één of andere manier een beetje het gezicht van One Direction en toont hier ook de beste zanger te zijn. Al met al een smaakvolle video, waarin de individuele verschillen en kwaliteiten naar voren komen.

De muziek
Ook daar zijn de stukken dus erg wisselend. Harry heeft veruit de beste stem – hij heeft zowaar een lekker rauw randje. Eigenlijk is die wisseling van kwaliteit behoorlijk storend, waardoor je niet helemaal lekker in het nummer kan kruipen. De delen van Louis en Niall klinken zelfs behoorlijk dun en wiebelig. Maar het is fijn om de jongens eens wat anders te horen zingen dan hun gebruikelijke kauwgomballen-pop.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Nieuwe video: One Direction – Little Things

  1. Pingback: Nieuwe video: One Direction – Kiss You | Videoclips

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>