Nieuwe video: Lisa Lois – Silhouette

Dit lijkt haast de Hollandse Rolling in the deep. Net als haar wereldberoemde Britse collega brengt Lisa Lois namelijk het grootste gedeelte van Silhouette zittend door, in een verlaten pand, mijmerend over een verloren liefde. Net als Adele. Tot daar de vergelijkingen, want deze clip heeft natuurlijk een eigen verhaal. Om Lisa heen verdwijnen steeds meer spullen, net zoals haar herinneringen aan een bepaalde jongen langzaam vervagen.

Kleerhangers zonder kleren, kale stoelen en lege fotolijstjes: het is zeker niet de meest gezellige ruimte waar Lisa zich bevindt. Maar dat is uiteraard ter illustratie van het grote gapende gat dat iemand heeft achter gelaten. Wat er precies gebeurde in die beruchte ‘summer nights in june’ komen we helaas niet te weten. Silhouette is een degelijke video, waarbij dankbaar gebruik wordt gemaakt van het blur-effect. Het nummer zelf begint zeer sterk, maar verzandt gaandeweg in iets te veel herhaling. Desalniettemin prettig dat ze terug is!

Videoclips.blog-oordeel

Meer van Lisa Lois:
Nieuwe video: Lisa Lois – Promises Promises
Nieuwe video: Lisa Lois – Little By Little

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Nieuwe video: Lisa Lois – Silhouette

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>