Nieuwe video: Cher Lloyd – With Ur Love

With ur love is eigenlijk een stokoud nummer, dat in 2011 al eens van een videoclip werd voorzien. Maar toch heeft Cher Lloyd er deze week een nieuwe video voor uitgebracht, namelijk de versie voor de Amerikaanse markt. Het moest allemaal wat stoerder. En dus is voor de gelegenheid gekozen voor een sprookjesachtige clip, waarin Cher een verwende prinses speelt. Een vals secreet eigenlijk.

Samen met wat vriendinnen nodigt ze een handjevol prinsen uit voor een uitgebreid diner in haar kasteel. Dit etentje is echter niet puur voor de gezelligheid. Cher – die magische krachten bezit – wil namelijk iets hebben van al deze heren. Iets dat verdacht veel lijkt op hun aura. Het moet namelijk uit hun ziel worden geplukt en heeft ook nog eens verschillende kleurtjes.

Onder het motto ‘verzamel ze allemaal’ gaan Chers hulpjes op jacht naar deze mysterieuze gekleurde nevels. Cher voegt ze vervolgens samen in een grote kookpot om daaruit het ideale aura – en dus de ideale man – samen te stellen. Sluw hoor! Regisseur Hannah Lux Davis heeft er een mooi schouwspel van gemaakt, dat in niets lijkt op de meisjesachtige video waar Cher in 2011 mee op de proppen kwam.

De muziek
Voor haar fans is het wel zuur hoor, het telkens opnieuw uitbrengen van dezelfde nummers. En dat allemaal omdat Amerika altijd een beetje achter de (Europese) feiten aanholt. With ur love is niets nieuws onder de zon. Sterker nog, het coupletje van Mike Posner heeft hier plaats moeten maken. Nog steeds een schattig popliedje over het euforische gevoel van verliefdheid, maar dat da da da da dum dum da dum dum kan ik nu eigenlijk niet meer horen. Tijd om ook de muziek wat stoerder te maken, Cher!

Clip-oordeel

Meer van Cher Lloyd:
Nieuwe video: Cher Lloyd – Oath

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Nieuwe video: Cher Lloyd – With Ur Love

  1. Anoniem

    Ik vind die vorige videoclip van haar beter bij het liedje passen. De Amerikaanse markt moet het maar doen met de ‘Europese videoclip’ ;)

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>