Nieuwe video: Jessie J – Wild

wildJessie J is haar wilde haren kwijt, maar toch ook weer niet.

Waarom kijken? Heel veel heeft deze video voor Wild niet om het lijf, evenals Jessie J zelf. Maar de transformatie van de popzangeres is interessant genoeg om de tijd mee te vullen. Zo heeft ze haar zwarte bobje afgezet en gaat nu met een ultrakorte coup door het leven. In eerste instantie was dat voor het goede doel (Comic Relief), maar eigenlijk staat het de zangeres gewoon verdomd goed.
Waarom niet kijken? Echt ‘wild’ is het allemaal niet. De video is eigenlijk een kijkje op de set van een fotoshoot, waarbij we zowel voor als achter de camera kijken. Een concept dat we echt al heel erg vaak hebben gezien en waarvan dit absoluut niet de beste uitvoering is. Zeker bij de eerste single van een nieuw album had ik op meer gehoopt.
En de muziek? Op de hinderlijke raps van Big Sean en Dizzee Rascal na, is dit een prima poptrack! Jessie heeft een kenmerkend geluid en kan zich door de uithalen in het refrein lekker laten gaan. Dat deuntje nestelt zich overigens al na de eerste luisterbeurt in je geheugen, wat doet vermoeden dat we dit nummer nog heel vaak gaan horen komende zomer. Alleen de toegevoegde waarde van eerder genoemde heren ontgaat mij echt volledig.

Meer van Jessie J: Silver Lining (Crazy ‘Bout You)

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Nieuwe video: Jessie J – Wild

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>