Nieuwe video: Eliza Doolittle -Let It Rain

letitrain

Eliza Doolittle is best bestand tegen een flinke stortvloed.

Waarom kijken? Ondanks dat de titel misschien anders doet vermoeden, zit deze video vol positiviteit. Eliza zingt namelijk dat ze sterk genoeg is en dat het dus best mag regenen. Of stormen zelfs, het kan haar niet schelen. En dat doet het dan ook. In het landschap waar de zangeres staat naderen gitzwarte wolken. Uiteindelijk duurt het toch drie minuten voordat het écht losbarst, maar in deze videoclip had het moeilijk níet kunnen regenen.
Waarom niet kijken? Die regenbui is dan tegelijkertijd ook het hoogtepunt van de clip. Er worden weliswaar nog wat effectjes rondom Eliza geprojecteerd, maar we krijgen helaas geen verdere uitleg over de bedoeling achter dit nummer.
En de muziek? Als Lily Allen je nog niet luchtig genoeg is, kun je altijd nog terecht bij Eliza Doolittle. Ook Let it rain is weer erg lichtvoetig, maar heeft helaas nergens de frisheid van Pack up. Het is vast een liedje waar een hoop mensen hoop uit putten – en dat is mooi – maar ik ben het over vijf minuten waarschijnlijk alweer vergeten.

Meer van Eliza Doolittle: Pack Up * Rollerblades * Skinny Genes

facebook share facebook share

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Nieuwe video: Eliza Doolittle -Let It Rain

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>