Nieuwe video: Little Nikki – YoYo

Waarom kijken? YoYo is een videoclip en behind the scenes in één. Enerzijds zie je Little Nikki en haar vrienden op en neer springen in een kale studio, met de voltallige crew aan de zijkant en de felle lampen op het witte doek gericht. En vervolgens zie je deze beelden vanaf het camerastandpunt, met allerhande kleurenfilters eroverheen. De grootste lol hebben ze met z’n allen. En ze creëren met deze simpele, maar doeltreffende manier van monteren een speels effect dat goed past bij de vrolijke wildebras die Nikki lijkt te zijn.

En de muziek? Nieuwkomer Little Nikki klinkt behoorlijk overtuigend, als een dame met een plan. Waar niets of niemand haar vanaf kan brengen. Het liedje zelf is wel wat minder uitdagend dan haar vorige single en lijkt geïnspireerd op het gehele oeuvre van Rihanna (inclusief Reggae-achtige coupletten). Desalniettemin is de potentie van deze nog piepjonge zangeres – ze is geboren in 1997 – ook hier weer te horen.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>