Nieuwe video: Leah McFall / Will.i.am – Home

home

Zou er nog eens een kandidaat van The Voice internationaal doorbreken? Tot dusver lijkt het programma, dat in nogal wat landen op de buis verschijnt, geen noemenswaardige artiesten op te leveren. Wellicht kan Leah MacFall daar verandering in brengen. Zij was de runner-up van het tweede seizoen van de Britse Voice en komt nu met de geweldige single ‘Home’.

Waarom kijken? Deze videoclip onderstreept wat mij betreft niet bepaald de kwaliteit van het nummer. Het ziet er low-budget uit en Leah lijkt zich niet helemaal op haar gemak te voelen. Ze loopt als een soort Alice in Wonderland in een levensgroot poppenhuis, maar het geheel heeft een nogal hoog suikerspinnen-gehalte. Als een clip waar niet al te lang over is nagedacht en die bij vlagen – Leah schommelend tegen een spuuglelijke achtergrond van wolken – verschrikkelijk cheesy overkomt. Leah verdient absoluut beter dan dit!

En de muziek? En dat komt met name door de muziek, want wat een goed nummer is dit! Leah McFall lijkt de juiste attitude te hebben om internationaal door te breken en bezit een fluwelen stem, waar ze ook flink mee kan uitpakken. Het enige jammer van Home: dat gedeelte van Will.i.am zou in zijn geheel geschrapt kunnen worden, en niemand zou het missen. Maar dat is uiteraard bedoeld om Leah wat meer naamsbekendheid te geven. Desalniettemin een erg sterke single!

facebook share facebook share

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Nieuwe video: Leah McFall / Will.i.am – Home

  1. Diekma

    OK Go met een nieuwe optical illusion video: The writing on the wall

      /   Reply  / 
  2. Jeroen

    Ik ben meteen verlaafd. Will’s stukje mag iid weg en het refrein mag nog wel een keer herhaald worden.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>