Nieuwe video: Jessie J / Ariana Grande / Nicki Minaj – Bang Bang

Het mocht even duren maar daar is dan eindelijk de videoclip van gelegenheidstrio Jessie J, Ariana Grande en Nicki Minaj. Het leek hen rondom de VMA’s het ideale moment om Bang Bang te tonen aan de rest van de wereld. Enerzijds voelt het een beetje als mosterd na de maaltijd, omdat het nummer in de hitlijsten al heeft gepiekt, maar wellicht zorgt het voor een extra boost.

Waarom kijken? De dames krijgen ieder hun eigen momentje om even te shinen; Jessie J paradeert door de straten van Los Angeles, Ariana zit te make-uppen op haar uiterst hippe slaapkamer en Nicki arriveert per helikopter op het dak van een wolkenkrabber. In eerste instantie verwacht je dat het drietal elkaar niet gezien heeft tijdens het filmen, maar aan het einde komen ze toch bij elkaar voor een swingende finale. Het is een vrolijke niets-aan-de-hand-video, waarbij de lady’s zichzelf mooi kunnen etaleren. Girlpowerrrr.

En de muziek? Ik weet het niet met dit nummer. Het lijkt alles te hebben voor een dikke vette hit, maar wil toch niet echt beklijven. Het mist vooral een goeie hook. Het refrein klinkt als als een pre-chorus, als de opmaat naar iets dat nooit komt. Aan de andere kant is het wel swingend, vrolijk en bevat het zowel soul (Jessie), pop (Ariana) als rap (Nicki). Misschien waren mijn verwachtingen gewoon iets te hoog bij deze combinatie zangeressen.

Lees ook: Ariana Grande / Iggy Azalea – Problem

facebook share facebook share

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Nieuwe video: Jessie J / Ariana Grande / Nicki Minaj – Bang Bang

 1. bocaisland

  De video is geweldig I ♥ Ariana Grande

    /   Reply  / 
 2. ArianaGrandefan♥

  Love her ariana grande xXx ga zo door!
  enne people die haar niet leuk vinden zijn stupidd
  Duh?

    /   Reply  / 
 3. Annemiek

  Wauw,wat een stem heb die Jessie J toch!! Zet de boel maar op zijn kop meiden!!Heerlijk

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>