Nieuwe video: Meghan Trainor – Lips Are Movin

Meghan Trainor heeft de zware taak om het succes van ‘All About That Bass’ een vervolg te geven en niet de geschiedenisboeken in te gaan als eendagsvlieg. Iets dat nog wel eens wil gebeuren als je zó’n kneiter van een hit scoort. Ze gaat het proberen met nieuwe single ‘Lips Are Movin’, waarvan de videoclip nu te bekijken is.

De videoclip. Meghan bouwt haar reputatie als meisjesachtige funkbabe verder uit met Lips Are Movin. Ze bevindt zich daarom opnieuw voor pastel gekleurde achtergronden, en draagt kleding uiteenlopend van stoer (leren jack, zwarte rok, lange laarzen) tot kinderlijk (poezenjurkje, twee staartjes in het haar). Om het lekker speels te houden, is het allemaal niet te strak geregisseerd. We kijken in feite naar hoe de crew verschillende sets opbouwt, waar Meghan en wat dansers vervolgens op verschijnen. Decorstukken als reusachtige lippen, een felrode microfoon en een negental televisieschermen fleuren de boel nog wat extra op. Luchtiger dan dit wordt het niet!

En de muziek? Het zal geen verrassing zijn dat Lips Are Movin meegeschreven en geproduceerd is door Kevin Kandish, die ook verantwoordelijk is voor All About That Bass. Hoewel de nummers grote overeenkomsten vertonen, is het gelukkig nog net geen schaamteloze kopie geworden. Het is opnieuw een swingend doo wop popliedje, deze keer over een liegend vriendje. Maar wélk nummer hoor je nog steeds als eerste op de site van Miss Trainor? Juist.

Lees ook: Britse chart: Meghan Trainor grijpt ook hier het goud


Meghan Trainor – Lips Are Movin door maxiocio

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>