Nieuwe video: Nicole Scherzinger – Bang

bang

Terwijl Nicole Scherzinger momenteel schittert op West End in de musical ‘Cats’, wil ze haar carrière als popzangeres nog steeds niet opgeven. Ondanks uitblijvend succes, want haar meest recente album ‘Big Fat Lie’ is allesbehalve positief ontvangen. Toch is er weer een nieuwe videoclip verschenen, deze keer voor het nummer ‘Bang’.

De videoclip. Een simpele maar krachtige clip, waarbij Nicole grotendeels als silhouet te bewonderen is. Ze danst tegen een wit doek, waarbij volop met kleur en schaduw wordt gespeeld. Het is absoluut niets dat je nog nooit hebt gezien, maar hieruit blijkt wel dat er niet altijd een groot budget beschikbaar hoeft te zijn voor een degelijke clip.

En de muziek? Deze albumfiller kan toch geen serieuze single zijn? Bang is misschien leuk voor in de slaapkamer, maar op geen enkele manier geschikt voor op de radio. Er is geen melodie te bekennen en die hijgerige toon gaat al snel tegenstaan. Mijlenver verwijderd van die vorige goede track, God of War.

Lees ook: Nicole Scherzinger – Run

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>