Nieuwe muziek: Ariana Grande / Cashmere Cat – Adore

arianagrande

De Noorse producer Cashmere Cat wierp zich een paar jaar geleden in de schijnwerpers door remixes van Lana Del Rey en Jeremih, maar nu wil hij zich toeleggen op zijn eigen tracks. ‘Adore’ zal daarbij geholpen worden door een grote naam op het affiche: Cashmere Cat heeft namelijk Ariana Grande weten te strikken voor een samenwerking.

Adore verschilt eigenlijk niet veel van Ariana’s eigen werk. Niet gek, want de twee werkten ook al samen voor de track Be My Baby, die is verschenen op My Everything. Net als op dat nummer staan de beats in dienst van de zangpartijen, die hier en daar nogal doen denken aan Mariah Carey qua hijgerigheid. Ariana kan beslist zingen, maar moet soms uitkijken dat het geen zuchten wordt. In het refrein zingt ze wel voluit en dat klinkt een pak lekkerder. Adore is verder een prima geproduceerde single, waarmee Cashmere Cat opnieuw een stapje omhoog klimt in producerland.

Lees ook: Ariana Grande – One Last Time
Lees ook: Ariana Grande / Major Lazer – All My Love

Als de video/audio niet laadt, schakel dan je adblocker uit en herlaadt de pagina. Of beluister het nummer hier.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>