Nieuwe video: Taylor Swift – Wildest Dreams

Taylor Swift is alweer toe aan de vijfde single van haar succesvolle album 1989. De keuze is gevallen op Wildest Dreams en de bijbehorende videoclip is geregisseerd door Joseph Kahn, die al talrijke popvideo’s op zijn naam heeft staan.

De videoclip is opgenomen in Zuid-Afrika en Taylor speelt een actrice die verliefd is op haar mannelijke tegenspeler. Losjes gebaseerd op klassieke Hollywood-romances zoals die van Elizabeth Taylor en Richard Burton. Verwacht dus een hoop dramatische blikken richting de camera als gevolg van een inwendige strijd, dik aangezet door Taylor en acteur Scott Eastwood.

Er zijn ook een paar mensen die niet kunnen genieten van een dergelijk bitterzoet verhaallijntje of de prachtige beelden van The Big 5, maar die onmiddellijk weer de racisme-kaart moeten trekken. Zo zouden er niet genoeg donkere mensen te zien zijn. Als je je nu ook al druk gaat maken om dit soort onschuldige videoclips – die overigens is gemonteerd door een Afro-Amerikaanse man en geproduceerd door een Afro-Amerikaanse vrouw – moet je toch wel een erg zwaar leven hebben.

En de muziek? De enorme vlucht die Taylor Swift qua populariteit heeft gemaakt, vooral in Europa, is met name te danken aan het feit dat ze richting de popmuziek is geschoven. Wildest Dreams doet iets meer denken aan haar voorgaande platen. Het is minder puntig en ook wat risicoloos. Als eerste single had dit niet gewerkt, maar als vijfde – na vier ijzersterke popsingles – mogen we eigenlijk niet klagen.

Lees ook: Taylor Swift – Bad Blood

facebook share facebook share

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Nieuwe video: Taylor Swift – Wildest Dreams

 1. Kato

  Arrogant mens

    /   Reply  / 
 2. Fearless

  Totaal niet arrogant! Beste vrouw ever♡

    /   Reply  / 
 3. Vinn

  Wat Taylor heeft gepresteerd is eigenlijk heel knap. Als county zangeres een beperkte doelgroep hebben en door langzaam meer pop te gaan, 1 van de populairste zangeressen van dit moment te worden.
  Ik vond haar eerst helemaal niks maar ben nu altijd onder de indruk. Vind deze single niet zo maar hij mag er zeker zijn.

    /   Reply  / 
 4. tijgertje

  best country singer! ever
  what a voice!

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>