Nieuwe video: Ellie Goulding – Army

Army is de derde single van Ellie’s vorig jaar uitgebracht Delirium. Hiermee is het de opvolger van Love Me Like You Do en On My Mind. De videoclip kun je hieronder bekijken. 

Ellie kwam tot de realisatie dat ze al vele liedjes over verbroken relaties had geschreven, maar nog geen één over haar beste vriendin. En daar moest maar eens verandering in komen. Dus schreef ze Army over Hannah, iemand die al jaren aan haar zijde staat. En dan kun je natuurlijk een videoclip verwachten waarin deze vriendschap centraal staat. Veel backstage-filmpjes zijn gemonteerd tot een ontroerende collage. Sluit mooi aan bij de tekst, maar Army is geen clip die we ons over een tijdje nog herinneren.

En de muziek? De plaat Delirium vond ik één van de grootste teleurstellingen van 2015. Veel te veel nummers, die lukraak bij elkaar lijken geschraapt. Dat terwijl het bombastische Love Me Like You Do nog zo’n goede voorbode was. Army valt gelukkig wel in diezelfde categorie en is een verdiende single. Persoonlijk, goede productie en slimme opbouw.

Lees ook: Ellie Goulding – On My Mind

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>