Preview video: Eminem / Rihanna – The Monster

Dit is een kanshebber om het youtube-record van meeste views in een etmaal te gaan reken. De mateloos populaire Rihanna en Eminem hebben namelijk opnieuw hun krachten gebundeld voor The Monster en zijn de bijbehorende video al een tijdje aan het hypen. Er is nu vast een preview te bekijken, waarin Rihanna de psychiater van Eminem lijkt te zijn. Wanneer de clip wordt uitgebracht is nog niet bekend, alleen dat het ‘soon‘ is. Meestal houdt dat in dat ze het zelf ook nog niet weten.

Het ‘record van meeste views in een etmaal’ is inmiddels echt een dingetje geworden. Vooral onder fanbases. Een populariteitsstrijd waar Vevo maar al te graag op inspeelt. Het begon allemaal met de strijd tussen One Direction en Justin Bieber, maar zij zijn inmiddels van de troon gestoten door Miley Cyrus. Bij iedere nieuwe clip van een populaire artiest wordt nu geprobeerd om dat record te breken. Wrecking Ball behaalde ruim 15 miljoen views tijdens de eerste 24 uur. Dat moet haalbaar zijn voor Eminem en Rihanna, die alleen al op twitter gezamenlijk 50 miljoen volgers hebben.

Maar dat record is een zorg voor later, allereerst zijn we natuurlijk benieuwd naar de videoclip. Bekijk de minuut durende preview hieronder:

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>