Nieuwe video: T-pain – Church


Simpele maar effectieve nieuwe videoclip van T-Pain. De muziek is opzwepend, in de tekst wordt iemand uitgedaagd om te vechten en het nummer heet om onbegrijpelijke redenen 'Church.' En dus gaat de videoclip over een dance battle die wordt gehouden in een kerk. Toepasselijker kan bijna niet.

En het is alles bij elkaar helemaal geen onaardige videoclip. Omdat er constant zoveel mensen in beeld zijn (die allemaal staan te springen en te schreeuwen) ziet het hele filmpje er lekker dynamisch uit. De belichting is expres een beetje 'lelijk' gehouden om het ruige ondergrondse gevoel van de muziek te benadrukken en ook dat pakt goed uit.

De trucjes van al die dansers zijn ondertussen erg indrukwekkend en de video zakt helemaal nergens in. Echt iets speciaals doet de video nu ook weer niet, maar het past goed bij de muziek, het doet alles wat het moet doen… ik kan maar één conclusie bedenken: prima clip!

En de muziek?

Het is vooral die gitaar riff die dit nummer zo lekker laat klinken. Stilzitten is bijna onmogelijk als Church bezig is. Ik kende T-Pain eigenlijk alleen van die samenwerking met Kanye West, dus dat dit nummer ook zo leuk is was voor mij een aangename verrassing.

Zie ook:
- Nieuwe video: Kanye West/T-Pain – The Good Life

facebook share facebook share

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Nieuwe video: T-pain – Church

  1. AAPJE

    T-pain is heel bekend in amerika…

    Ik vind dit eigenlijk helemaal niks, wel vernieuwend maar klinkt niet echt goed.
    “Bartender” en “Buy you a drink” zijn nummers waardoor T-pain echt bekend mee is gworden!En die klinken veel beter vind ik.

      /   Reply  / 
  2. Wissle

    Hij is vooral bekend geworden met I’m Sprung. Buy U a drank en Bartender hebben zijn bekendheid gewoon nog wat uitgebreid

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>