Nieuwe video: Lil Wayne – A Milli


Voor deze videoclip had Lil Wayne weer eens een maf idee. Wat als we van A Milli een soort 'making of' maken van mijn volgende videoclip Got Money? En zo geschiedde. Beide videos (deze en Get Money) zijn opgenomen op 23 juni, waarbij we in deze clip zien hoe hij zich voorbereid op de opnames van Got Money.

Ik weet nog niet helemaal zeker wat ik ervan vind, maar het lijkt verdacht veel op een briljant idee. Om echt te zien hoe de twee clips elkaar complimenteren zullen we moeten wachten tot Got Money ook wordt uitgebracht, maar vooral voor kijkers die van niks weten wordt dat straks een leuk moment als het kwartje valt.

Het risico is natuurlijk wel dat A Milli er nu niet uitziet als een 'echte clip'. Terwijl het nummer toch echt een volwaardige single is uitgebracht voelt het met deze video aan als een luchtig tussendoortje om de tijd tot de volgende video te overbruggen. Maar daar mogen de experts zich druk over maken. Voor nu is A Millie een leuke blik achter de schermen in het leven van Lil Wayne en ik verheug me nu al op de volgende video.

En de muziek?

Laatst vertelde iemand me dat ik er helemaal naast zat met mijn besprekingen van Lil Wayne en dat deze man een muzikaal genie is. Ik was het daar niet mee eens. Ten eerste omdat ik tot nu toe alleen nog maar positieve dingen over deze rapper heb geschreven maar ten tweede omdat A Milli echt een vreselijk nummer is. Is dit het werk van een muzikaal genie? Dan had het genie wel een slechte dag toen hij de gruwelijke irritante 'a millie a millie a millie a millie a millie a millie a millie a millie ' sample onder dit liedje plakte. Ik moest drie verschillende versies van deze clip opzoeken voordat het begon door te dringen dat het liedje echt zo bedoeld is.

Zie ook:
- Nieuwe video: Lloyd/Lil' Wayne – Girls Around The World
- Nieuwe video: Lil Wayne – Lollipop

Onze dank gaat uit naar Lea voor de tip.

facebook share facebook share

7 Reacties // Reageer

7 thoughts on “Nieuwe video: Lil Wayne – A Milli

  1. keesvanderkees

    dit is echt geen muzikaal genie, lyrics slaan nergens op

      /   Reply  / 
  2. sofie

    Wat een bagger zeg! Het lijkt net alsof hij de hele tijd vastloopt, irritant!

      /   Reply  / 
  3. sam

    hij , een muziekale genie? laat me niet lachen.Dit mens hier verdient alleen geld door met hoeren te dansen en gewoon eenbeetje woordjes uitbrabbelt.Zijn teksten slaan dan ook nergens op…
    snap niet hoe mensen daar voor vallen.

      /   Reply  / 
  4. Le2

    mensen zijn hier nog niet klaar voor…
    Over 5 jaar is Lil Wayne legend en is
    Carter III een classic… sowieso!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>