Nieuwe video: Bow Wow/Soulja Boy – Marco Polo


Het nummer Marco Polo heeft misschien wel het simpelste refrein ooit geschreven met de tekst: Marco Polo Marco Polo Marco Polo Marco Polo Marco Polo Marco Polo. De videoclip haakt op hilarische wijze in op de simpelheid door er karaoke video van te maken. Die twee woordjes ('marco' en 'polo') staan onderin beeld en het balletje dat aangeeft welke van de twee de dronken mensenmassa nu moet zingen blijft maar van links naar rechts stuiteren.

Dat was het absolute hoogtepunt van deze video. De rest van de clip kunnen jullie er als trouwe videoclips.blog-bezoekers ongetwijfeld zelf bij verzinnen. Hier, ik zal jullie op weg helpen: Bow Wow en Soulja Boy hebben een zomerbaantje gevonden bij een sleazy strandtent. En dus doen ze wat iedere onverantwoorde jongeman op zo'n moment zou doen…

Oh kom op, weet je het nu nog steeds niet? Heb je soms nog nooit een moderne hiphopvideo gezien? En viel het het dan niet op dat die filmpjes in grote lijnen steeds hetzelfde zijn? Ik heb zelfs de strandtent al genoemd! Zon, zee, strand, twee jonge rappers die maar aan één ding kunnen denken… Ik weet zeker dat je met een beetje fantasie kunt invullen welk klassiek hiphopvideo-ingrediënt er nog ontbreekt.

En de muziek?

Bow Wow duikt muzikaal terug in de tijd met Marco Polo. Het nummer klinkt alsof het is geprogrammeerd op ouderwetse analoge synthesizers voor dat authentieke 'warme' geluid (als tegenhanger van het volgende kenners 'kille' geluid van digitale synthesizers). Goede muziek dus, een beetje als een gestripte versie van de vroege Aphex Twin, alleen jammer van die raps en dat stompzinnige refrein.

Zie ook:
- Nieuwe video: Bow Wow/Omarion – Hey Baby (Jump Off)
- Nieuwe video: Bow Wow/Omarion – Girlfriend
- Nieuwe video: Soulja Boy – Donk
- Nieuwe video: Soulja Boy – Yahh

Met dank aan Maarten voor de tip.

facebook share facebook share

8 Reacties // Reageer

8 thoughts on “Nieuwe video: Bow Wow/Soulja Boy – Marco Polo

  1. MASIS

    Bow Wow is de laatste jaren echt achteruitgegaan vind ik. Eerst vond ik hem erg goed maar nu is hij net zoals andere rappers verslaafd aan 1 ding: vrouwen.

      /   Reply  / 
  2. Lianne

    De een: Marco Polo. Ken je die?
    De ander: Nee, een nieuw merk?
    De een: Zou niet weten..
    De ander: Weetje wat? We maken er een refrein van in onze nieuwste clip!

    o.0

      /   Reply  / 
  3. JP

    Ali Lohan – All the way around
    http://www.youtube.com/watch?v=OQLB7rbGpE8

    Ik heb de muziek geprobeerd HQ te maken.
    Geen idee of het helemaal gelukt is

    En het is de officiele clip,
    met fragmenten uit E!’s “Living Lohan”

      /   Reply  / 
  4. Shampadam

    Wattaheck is Marco Polo dan?

      /   Reply  / 
  5. JP

    Marco Polo
    Is toch een spelletje
    Als je je ogen dicht hebt.
    Roep je “MARCO!”
    en dan roepen alle mensen om je heen “POLO”

    je moet dan geblinddoekt/ogen dicht iemand zien te pakken ( meestal in een zwembad )

    En als je dan wil weten waar andere zijn, roep je marco, waardoor hun POLO moeten roepen , dus “MARCO = eigenlijk vragen om een hint”

    Gaar lied als je het zo bekijkt met mijn uitleg whaha

      /   Reply  / 
  6. MASIS

    Marco Polo (Korčula of Venetië, 15 september 1254 – Venetië, 9 januari 1324) Marco Polo was een Venetiaans handelaar en ontdekkingsreiziger, wiens beschrijvingen van zijn uitzonderlijke reis naar het Chinese keizerrijk, vanwaar hij volgens sommigen ook het recept van spaghetti heeft meegenomen, in de volgende eeuwen voor de Europeanen een belangrijke bron voor informatie over Azië vormden.

    Dit is van wikipedia en ik kan me herinneren dat ik dit een paar jaar terug op school heb gehad!:P

      /   Reply  / 
  7. JP

    Je hebt gelijk
    Het is ook een historisch persoon ( niet dat ik dat onderwerp ooit behandeld heb gehad) maar op van die SCHOOLTV/LeerTV heb ik weleens wat over MARCO POLO gezien.

      /   Reply  / 
  8. John Rupert

    Dear site owner,

    We are interested in buying advertising space on your website for our client. If this is possible, please get back to us in order to discuss the possibility in further detail.

    Thanks and kind regards,

    John Rupert

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>