Nieuwe video: David Banner/Lil’ Wayne – Shawty Say


Hiphopvideo's vrouwonvriendelijk? Niet als aan het David Banner en Lil' Wayne ligt. In een dappere poging om dat vervelende imago voor eens en voor altijd af te schudden hebben de twee rappers geprobeerd om van Shawty Say de meest vrouwvriendelijke video ooit te maken. Alle mannen die hun vriendin slecht behandelen opgepast: geheim agent Banner heeft jullie in de gaten.

En dat mag je gerust letterlijk opvatten. Met een oversized verrekijker houdt David Banner vanuit zijn appartement de hele stad in de gaten. Als hij ziet dat iemand zelfs maar een vinger uitsteekt naar een mooi meisje springt hij samen met Lil' Wayne meteen in de Bannermobiel om de dame in nood te hulp te schieten.

Mannen die de fout in gaan worden meegenomen naar 'het buro' voor verder verhoor, en moeten vervolgens vanachter spiegelend glas toekijken hoe David Banner zich aan hun vriendinnetjes vergrijpt. Dat eh… zal ze leren? Eigenlijk begonnen wij vanaf die scene een beetje te twijfelen aan David's altruïstische bedoelingen. Vooral als hij op het einde danst met alle meisjes tegelijk vraag je je af of David Banner de stichting 'Banner Relief' niet vooral heeft opgericht uit eigenbelang.

En de muziek?

Vrouwvriendelijk of niet, Shawty Say is vooral een dijk van een nummer. Al bij het tweede refrein zaten wij hier bij videoclips.blog enthousiast met Lil' Wayne mee te zingen: 'and you can't do this, and you don't do that.' Aanstelijker dan de Spaanse griep en ik heb die bibberige 'horror fluit' nog nooit zo effect gebruikt horen worden als hier.

Zie ook:
- Nieuwe video: David Banner/Chris Brown/Yung Joc – Get Like me
- Nieuwe video: Lil Wayne/T-Pain/Mack Maine – Got Money
- Nieuwe video: Lil Wayne – A Milli
- Nieuwe video: Lil Wayne – Lollipop

Met dank aan Maarten voor de tip.

facebook share facebook share

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Nieuwe video: David Banner/Lil’ Wayne – Shawty Say

  1. Robin

    Erik, ik heb de gouden tip van de week als je het mij vraagt :D

    Late Of The Pier – Heartbeat
    http://www.youtube.com/watch?v=wKdbuNlQhtk

    Al op London Calling geweest, en staat volgende week ook op Lowlands!

      /   Reply  / 
  2. kevi-b

    diz zeker een vet nummer

      /   Reply  / 
  3. Kat

    dopee

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>