Nieuwe video: T-Pain/Lil Wayne – Can’t Believe It


Kijk eens aan, hier hebben we onverwachts een erg mooie video van T-Pain en Lil Wayne. Alle valkuilen en cliche’s worden vakkundig vermeden wanneer T-Pain je meeneemt op een duizelingwekkende reis door de songtekst. Net als een echte goochelaar tovert hij de ene na de andere locatie tevoorschijn. Komt die eeuwige hoge hoed eindelijk een keer van pas.

Omschrijven waar de clip over gaat is onbegonnen werk. Er gebeurt gewoon te veel. Het begint allemaal als T-Pain een luxe vakantiehuis uit zijn hoge hoed goochelt, maar al snel vliegen de glazen sneeuwbollen, olifanten en Chinese acrobaten over het scherm. Waarna de rapper een seconde later alweer in een achtbaanwagentje door een grote kartonnen versie van zijn eigen gezicht rijdt. Zien is geloven!

En het loopt ook allemaal zo vloeiend in elkaar over. Alles staat precies op de juiste plaats en geen moment maakt de video een rommelige of chaotische indruk. Ik heb nog niet kunnen achterhalen welke regisseur er verantwoordelijk voor is, maar hier is duidelijk heel veel liefde en aandacht in gestoken.

En de muziek?

Dat was zondermeer de vreemdste single die ik ooit van T-Pain of Lil Wayne heb gehoord. Totaal niet te vergelijken met hun andere werk. Vooral de muziek is geweldig. Minimale ambient, rustgevend, zweverig en met een warm nostalgisch geluid. Jammer dat de beide rappers niet wat instrumentale pauzes inlassen om de muziek te laten ademen. Hun zoals altijd zwaar vervormde zang is best storend, maar deze keer niet storend genoeg om mijn luisterplezier te vergallen. Mooie single!

Zie ook:
- Nieuwe video: Lil Wayne/T-Pain/Mack Maine – Got Money
- Nieuwe video: Lil Wayne – A Milli
- Nieuwe video: Lil Wayne – Lollipop

Met dank aan kevi-b voor de tip.

facebook share facebook share

6 Reacties // Reageer

6 thoughts on “Nieuwe video: T-Pain/Lil Wayne – Can’t Believe It

  1. Corin

    de naam van de regisseur is SYNDROME :P

      /   Reply  / 
  2. MASIS

    wat een mooie clip zeg!

      /   Reply  / 
  3. kevi-b

    ja kvind em ook erg mooi en ook rustgevend.

      /   Reply  / 
  4. mr mr

    dat ene stukjelijkt een beetje op ghetto vn kelly rowland

      /   Reply  / 
  5. johanna

    De derde single staat ook al klaar en is genaamd “Showtime”. staat er opwqikipedia maar dat kan tog nii in een interview zei hij dat cop call de niewe zou worden maar dats niet eens een singele en bij fmc zxegge ze dat ms officer met bobbyvalentino de 3e single word iemand die deze pussel snapt

      /   Reply  / 
  6. Pingback: Nieuwe video: T-Pain/Chris Brown - Freeze | Videoclips

  7. Pingback: Nieuwe video: Jazmine Sullivan - Dream Big | Videoclips

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>