Nieuwe video: Nicki Minaj – I Am Your Leader

Nicki Minaj blijft ons toch maar verrassen. Niet alleen brengt ze in een razend tempo videoclips uit (waar videoclips.blog erg blij mee is overigens), al haar clips zijn ook nog eens totáál verschillend van elkaar. Voor haar nieuwe I Am Your Leader heeft Nicki de Braziliaanse verenpakken weer opgeborgen, en verschijnt ze als kittige brunette. Het is een clip om horendol van te worden, maar steekt toch ook weer goed in elkaar.

Laat het even rustig op je afkomen, zou ik zeggen. Dat groen. Dat roze. Die zoeklichten. Het gewei en het zebra-vel. De half ontblote Rick Ross (kan iemand hem onderhand een keer vertellen zijn shirt aan te doen?). Het bad en de bellen. Die stoom blazende dinosaurus. De reusachtige laarzen, die rechtstreeks uit Lady Gaga’s Bad Romance lijken te komen. De draaiende camera (houdt die nog op?). De gouden standbeelden, die op een lopende band voorbijkomen. De hypnotiserende schilderen. En dan natuurlijk nog die bizarre gezichtsuitdrukkingen van Nicki.

Dan kun je maar één vraag stellen na deze drieënhalve minuut: al zeeziek?

De muziek
Onlangs riep ik nog over Pound The Alarm dat het Nicki’s beste werk tot nu toe was. Dat blijft zo, al zal ze met I Am Your Leader waarschijnlijk een totaal andere doelgroep aanspreken. Nicki’s raps zijn weer heerlijk to the point, maar deze keer ligt er een spastische beat onder. Eentje die al snel op je zenuwen gaat werken. Daarbij zijn twéé gastrappers voor dit nummer een beetje te veel van het goede!

Met dank aan JESS voor de tip!

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Nieuwe video: Nicki Minaj – I Am Your Leader

  1. Mike-

    Dat mens spoort toch gewoon niet?

      /   Reply  / 
  2. Pingback: Nieuwe video: Nicki Minaj - Up In Flames | Videoclips

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>