Nieuwe video: K Koke / Rita Ora – Lay Down Your Weapons

Een man wordt afgevoerd naar een zwaar bewaakte gevangenis, zonder enig verzet. Alsof hij volledig in zijn lot berust is. Hij wordt vervolgens aangestaard door zijn medegevangenen alsof hij een uitermate intrigerend verhaal heeft. Deze videoclip roept steeds meer vragen op. Maar als dan ook K Koke en Rita Ora in diezelfde gevangenis verschijnen, met het voortdurende advies Lay down your weapons, blijven alle antwoorden uit.

Wat heeft de beste man gedaan, waardoor hij I ain’t perfect op de muur van zijn cel kerft? Wat vertelt hij tijdens die therapeutische kringsessies? En waarom kijkt iedereen hem zo vreemd aan? We hoeven heus niet alles te weten, maar het zou toch leuk zijn als we op zijn minst íets te weten komen. Nu moeten we het doen met de songteksten van K Koke, waarin hij vertelt het gevangenisleven bepaald geen pretje is.

De vergelijking met het duet tussen Eminem en Rihanna – love the way you lie – is snel gemaakt. Ook hier zijn de vrouwelijke vocalen leidend, Rita heeft zelfs iets weg van haar Amerikaanse collega. Maar er is een groot klassenverschil tussen de rappers. K Koke heeft namelijk een beetje vervelende manier van rappen, waardoor zijn coupletten klinken alsof hij ze uitspuugt.

Videoclips.blog-oordeel

Meer vanr Rita Ora:
Nieuwe video: Rita Ora – Radioactive

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Nieuwe video: K Koke / Rita Ora – Lay Down Your Weapons

  1. vinn

    Mix Christins Aguilera en Rihanna en je heb Rita Ora.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>