Nieuwe video: Estelle/Sean Paul – Come Over


Regisseur Lil X zat, zo stellen wij ons voor, in een lastig parket. Deze songtekst laat tenslotte weinig aan de verbeelding over. Het gaat letterlijk over Estelle die op bed ligt en naar haar lover roept: Come over, dan bedrijven we de liefde! Maar hoe verfilm je dat zonder te vervallen in goedkope pornografie? Als je bovendien de specifieke instructies van Estelle hebt gekregen dat ze niet wilde overkomen als 'a slut'?

Lil X wist het antwoord ook niet en kwam uiteindelijk terecht bij deze slappe video waarin nauwelijks iets gebeurt. Niet minder dan vier keer achter elkaar zien we hoe de avond begint: Sean Paul komt de kamer binnen, loopt op Estelle af, geeft haar een kus en dan… niets meer. Verder dan dat wilde Estelle blijkbaar niet gaan.

Alle respect natuurlijk, maar kom op Lil X! Kom op! Zelfs zonder blote borsten en billen moet het toch mogelijk zijn een onderhoudende videoclip te maken? Dit saaie filmpje hadden we kunnen missen als kiespijn.

En de muziek?

Muzikale duizendpoot Estelle experimenteert met zwoele reggae en komt er nog geloofwaardig mee weg ook. Eigenlijk is het helemaal niet mijn genre, maar zelfs ik kan horen dat dit Come Over oerdegelijk in elkaar zit en dat gastzanger Jean Paul precies op zijn plek zit.

Zie ook:
- Nieuwe video: Estelle/Cee-Lo – Pretty Please
- Nieuwe video: Estelle/Kanye West – American Boy
- Nieuwe video: Estelle – Wait A Minute (Just A Touch)

Met dank aan Jur voor de tip.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>