Nieuwe muziek: David Guetta / Chris Brown / Trey Songz / Sam Martin – Dangerous

David Guetta heeft een nieuwe versie online gezet van zijn hit ‘Dangerous’. Uiteraard bedoeld om de single nog een extra boost te geven, alvorens er een nieuwe single wordt gekozen. Op deze remix doen ook Chris Brown en Trey Songz mee.

Om nou te zeggen dat Chris en Trey een bijzonder waardevolle toevoeging zijn, mwah. Hun stemmen zijn doordrenkt met autotune en de nieuwe verses lijken in nog geen vijf minuten geschreven. Het meest bijzondere blijft toch dat refrein van Sam Martin, maar dat kenden we natuurlijk al.

Lees ook: David Guetta / Sam Martin – Dangerous

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>