Nieuwe video: Beyoncé – Upgrade U


Het verhaal gaat dat Beyoncé momenteel druk bezig is om videoclips op te nemen voor alle nummers van haar B’day album. (Hou ook je ogen en oren open voor de videoclip van Freakum Dress, de opnames zijn al afgerond)! Het lijkt mij een beetje over the top en ik heb geen idee waarom ze het doet, maar hey, wie ben ik? Dus, tegelijkertijd met Beautiful Liar, krijgen we nu ook al de videoclip voor het nummer Upgrade U.

De clip ziet er wat minder low-budget uit als het Shakira-duet, dus dat is positief, maar echt interessant wil het verder niet worden. Veel sieraden, goud, dure auto’s en grote zonnebrillen… het lijkt wel een echte Hip-Hop video, en daarmee ook meteen net zo saai als een echte Hip-Hop video.

Eigenlijk is er maar één ding echt opmerkelijk aan deze video en er wordt teleurstellend weinig gebruik van gemaakt. Het geval wil dat Jay-Z ook een klein stukje mee mag rappen in deze clip, en in een paar grappige scenes is te zien hoe Beyoncé zich verkleed heeft als een man… hoewel… het woordje verkleed is eigenlijk een beetje teveel eer. Laten we anders zeggen dat Beyoncé er door haar kapsel en haar kleding slim aan te passen een paar keer in de verte een beetje uitziet als Jay-Z. Ze playbackt op die momenten ook zijn raps en het resultaat daarvan is… een grappige extra waar duidelijk veel meer mee gedaan had kunnen worden.

En de muziek?

Upgrade U is een goedkope dance-track met een bijzonder irritante sample die klinkt als een voetbalfluitje. Dit nummer had nooit op single uitgebracht moeten worden. In vergelijking met bijna al haar vorige singles valt het gewoon tegen. De melodie is er niet, de beat klinkt plat en goedkoop, de zanglijn is oninteressant en Jay-Z’s gedeelte duurt veel te kort. Jammer!.

Nog veel meer Beyonce:
- Listen
- Beautiful Liar
- Freakum Dress
- Get Me Bodied
- Kitty Kat & Green Light
- Flaws And All
- Still In Love (Kissing You)
- Suga Mama

facebook share facebook share

23 Reacties // Reageer

23 thoughts on “Nieuwe video: Beyoncé – Upgrade U

  1. Robin

    Lemme upgrade u, om gek van te worden dus. Ik vind haar niks

      /   Reply  / 
  2. Rick

    Ben een groot fan van Beyonce en haar muziek, maar dit nummer vind ik ook niet echt bijzonder.. Het blijft wel hangen, maar meer op een irritante manier..
    Snap de keuze voor dit nummer als single dus ook niet.. Wat ik helemaal niet snap is dat ze alle nummers van haar album op video gaat uitbrengen.. De meeste nummers zijn best oke, maar de wereldhits die ze met dit album kon scoren, zijn inmiddels al uitgebracht (Check On It, Deja Vu, Irreplaceable en Listen). Dus waarom de mindere nummers ook uitbrengen? De enige nummers die nog de moeite waard zijn om uit te brengen zijn Freakum Dress en Resentment.. De rest is gewoon van mindere kwaliteit, leuk als creatieve vinding en als albumopvuller, maar geen hitpotentie. Snapte de keuze voor Ring The Alarm ook al niet als single..

      /   Reply  / 
  3. Yemm

    vet nummer coole clip just loving it;)

      /   Reply  / 
  4. meredith

    upgrade you is te gek dus ik weet echt niet wat jullie bla bla praten

      /   Reply  / 
  5. kelly

    dit nummer is focking gaaf en da clip is ook gwn te lauw!!!!!!!!!!!!!! en beyonce is gewoon een te lauwwe zangeres

      /   Reply  / 
  6. kelly

    ennuh een ‘net echta saaie hiphop clip’ srry hoowr meestal met een hiphop clip zie je alleen chickiejs met hun asses shake en wow dat se eventjes seikerd

      /   Reply  / 
  7. JM

    Iets te veel gekronkel van Beyoncé, ach, voor de rest, ‘niet slecht’ zou ik toch als uiteindelijk oordeel hebben

      /   Reply  / 
  8. Jesse

    Beyoncé heeft het geluk dat haar eerste soloplaat/single een hit werd, maar eigenlijk stelt haar solocarriere niet veel voor. Ze verkoopt haar naam, niet de muziek.

      /   Reply  / 
  9. nadege

    ik vind dat beyonce heel goe kan zingen maar ze gedraagt zich soms als een slet maar ze is niet de enige hoor ciara,britney,jennifer ook ze

      /   Reply  / 
  10. LovaYa

    Dat is gelul bee is juist heel goed.
    dan heb je haar niet goed gevolgd.
    zE is gewoon 1 van de beste zangeressen die we hebben

      /   Reply  / 
  11. LovaYa

    je moet geen oordeel geven over iemand die je eigenlijk niet zow goed kent.
    Ze is geen slet totaal niet.
    Ze heeft veel hits gemaakt.
    je zou eens Listen moeten luisteren maar dan live bij Oprah. En dan maar zeggen dat ze een slet is een dat ze niet goed kan zingen. nou dan weet ik het ook niet meer hoor. er zijn maar weinig mensen die zow mooi live kunnen zingen.

      /   Reply  / 
  12. LovaYa

    Hahahah Rick als je een grote fan van Bee bent dan zou je moeten weten dat dit niet egt gelijk haar nieuwe clip is.
    Ze heeft namelijk meer clips gemaakt (in een keer) zoals. suga mama, kitty kat, upgrade U, greenlight & freakum dress ec.
    en ze heeft en nieuw album Vervolg van b’DAY. Met nummers als. Beautiful liar, Hollywood & Imprescindible.

      /   Reply  / 
  13. Michelle

    Dit vind ik echt een vet nummer, de clip btw ook! Echt zooo cool. Ik ben helemaal fan van Beyonce.

      /   Reply  / 
  14. Debby

    Ik vind dat haar nummers er niet beter op worden. Vond de “oudere” toch mooier. “baby boy” klonk lekker en “crazy in love” was destijds een lekker feestnummer in discotheken. Nu vind ik het allemaal minder, en dit nummer vind ik ook niks.

    Maja iedere mening voor zichzelf….

      /   Reply  / 
  15. Debby

    iedere=ieders

      /   Reply  / 
  16. nadege

    beyonce is gewoon gaaf!!!!! en ik vindt geen van haar liedje slecht.en wie dat b slecht vindt heeft geen smaak!!! ze is echt de max! maar ze brengt haar clipjes veel te snel uit.

      /   Reply  / 
  17. lisanne

    ik vindt beyonce echt gaaf ik zing zelf haar lietjes altijd na!
    ik ga haar een 10 +

      /   Reply  / 
  18. léonidas

    weer zo een lied waar beyoncé haar fans verwend!

      /   Reply  / 
  19. marley

    allemaal negatieviteit beyonce is da boooommmmbbb

      /   Reply  / 
  20. BigBeyoncéFan BBF

    erik heb jij iets tegen beyonce ze gewoon goed hoe ze het doet en nu heb iets tegen kelly met haar video dat het de beste slechtste clip die je kan maken,

    Beyonce is niet goedkoop haar clips ook niet je moet eens kijken hoer duur 1 clip kost en ze heeft in een paar weken 10 clips opgenomen dat is goed en Beautiful Liar zeker niet goed koop de 2 lekkerste zangeressen in een sexy clip met de heup van shakira en de sexy booty van Beyonce.

    doeii david

      /   Reply  / 
  21. sabine

    ik vind t eiegenlijk een van de beste nummers van bday,,de clip is wel flut

      /   Reply  / 
  22. rikki

    Ik weet niet wat jullie zeuren maar dit leidje is egt super.

      /   Reply  / 
  23. Alida

    Toen ik het nummer voor het eerst hoorde vond ik het ook slecht.. maar de clip maakt het nummer beter, ik vind het echt gaaf hoe ze Jay-Z nadoet. Misschien ben ik de enige maar ik vind het echt een stoere videoclip!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>