Nieuwe video: Omarion/Kat Deluna – Cut Off Time


Het nummer Cut Off Time staat op de officiële soundtrack van de film 'Feel the Noise' (niet zo vreemd als je weet dat Omarion daar de hoofdrol in speelt), en de videoclip zit dan ook vol met scenes uit die film. Dat levert zelden goede videoclips op, en ook dit niemendalletje zal niet bepaald de geschiedenis in gaan als een meesterwerk.

Maar we moeten het Omarion en Kat Deluna wel nageven, het handjevol scenes dat speciaal voor deze videoclip is opgekomen ziet er niet goedkoop uit. Vooral de massale dans-scenes in nachtclub "The No se" (de neon-letter 'i' was kapot?) maken indruk. Ik vraag me af of die geschoten zijn tijdens het opnemen van de film?

Er zijn namelijk ook een paar korte flitsen van alleen Omarion en Kat Deluna in een lege ronde kamer en die zien er wél heel goedkoop uit. Platenbazen vinden het altijd belangrijk dat hun grote sterren in iedere videoclip een paar keer duidelijk en close-up in beeld komen. Gefeliciteerd platenbazen, dat is jullie bij deze gelukt. Jammer alleen dat die paar scenes zo vreselijk vloeken met de rest van de clip.

En de muziek?

Laten we dit nummer maar zo snel mogelijk vergeten. In zijn eentje maakte Omarion een paar maanden geleden nog diepe indruk met zijn single Ice Box en ook Kat Deluna had in haar solo-single Whine Up heel sterk een eigen geluid. Dus waar is het misgegaan? Hoe kan het dat twee, opzich leuke, artiesten samen een slap popliedje als dit opnemen? Wordt iemand hier warm of koud van? Pure wegwerpmuziek is het. Ik vraag me af of de dame en heer er zelf trots op zijn.

Zie ook:
- Nieuwe video: Kat DeLuna – Whine Up

facebook share facebook share

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Nieuwe video: Omarion/Kat Deluna – Cut Off Time

  1. linda

    wow

      /   Reply  / 
  2. Maarten

    ik heb begrepen dat deze door Timbaland is geproduceerd!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>