Nieuwe video: Avril Lavigne – Hot

In deze videoclip geeft Avril Lavigne, die er trouwens steeds meer uit begint te zien als een vrouwelijke versie van van Marilyn Manson, een optreden op een exclusief feestje. De eerste helft van de video is gewijd aan mevrouw Lavigne's spectaculaire aankomst op de rode loper, waar ze enthousiast wordt opgewacht door fans en fotografen. Na wat gerommel in de kleedkamer speelt de tweede helft van de video zich vervolgens af tijdens Avril's mini-optreden.

De videoclip is niet verschrikkelijk aanstootgevend of slecht, maar mijn gedachten gaan toch een beetje uit naar Avril Lavigne's trouwe fans. Wat zullen zij hier onderhand allemaal van vinden? Ooit werden ze massaal verliefd op het kleine meisje dat altijd zo heerlijk gewoon bleef, nu moeten ze kijken naar dit soort extravagante videoclips waar Madame Lavigne zich ongewoner gedraagt dan ooit.

Maar zoals gezegd, op de videoclip zelf valt weinig aan te merken. Hij ziet eruit alsof hij is opgenomen in een over-the-top versie van de theatrale jaren '20 uit de vorige eeuw. De decors zijn prachtig aangekleed, de kleding van Avril en dansers is bizar en de clip ziet er op z'n beste momenten echt schitterend uit. Mooi kleurgebruik ook. Door het merendeel van de kleuren koel en sober te houden is er in bijna elke shot wel één kleurrijk detail (meestal Avril's roze pluk haar) dat bijna van het scherm af spat.

En de muziek?

Niet wereldschokkend, maar het is wel goed om te horen dat Avril na een mierzoete ballad (When You're Gone) en een stuitend slecht stukje popmuziek (Girlfriend) nog steeds in staat is om een leuk en melodieus pop/rock liedje als Hot op te nemen. Het niveau van haar eerste singles heeft ze nog lang niet gehaald, maar deze single kan er tenminste weer mee door.

Zie ook:
- Nieuwe video: Avril Lavigne & Lil Mama – Girlfriend Remix
- Nieuwe video: Avril Lavigne – When You're Gone
- Nieuwe video: Avril Lavigne – Girlfriend

facebook share facebook share

9 Reacties // Reageer

9 thoughts on “Nieuwe video: Avril Lavigne – Hot

  1. Debby

    Even één opmerking voordat ik verder ga met beoordelen; what the hell is er met haar in hemelsnaam gebeurd?? Ik kan mezelf als grote fan van Avril beschouwen, maar bij het aan zien van deze clip en de dansjes die ze maakt achter de microfoon, poeh. Ze is erg veranderd, want heb dan ook de cover gezien van een of ander blad waar zo zo’n beetje topless op staat (met een reclame blok ervoor natuurlijk.) Ik vond haar vroeger onwijs leuk, hoe ze zich kleedde en de muziek blijft wel gewoon toppie, maar nu…

    * De muziek:
    Lekker nummer, bij het luisteren van haar album The Best Damn Thing vond ik deze ook meteen super. Niks aan te merken, lekker poprock.

    * De clip:
    Hmmz, is idd zoals Erik zegt extravagant. Leuke make-up, leuke kleding, vet decor, maar hoe zij zich gedraagt, iet wat minder. Best wel teleurstellend, aangezien ze mijn grote idool is.. Maar de mensen maken haar zo, alleen jammer dat ze niet terugvalt op de woorden die ze ooit zei. Of tenminste een eigen mening achterhoud. Tja, al met al, ze blijft super, de videoclips ook wel en de muziek al helemaal!

    Tot slot: wat heeft de tekst “You make me so hot, you make me wanna drop” etc met de videoclip te maken? Ik stelde me er wel een andere clip bij toen ik zag dat “hot” op videoclips.blog te zien was >.

      /   Reply  / 
  2. Robin

    What the fuck happened to her?

      /   Reply  / 
  3. ray

    ze kan veel beter dan dese flop
    hier een niewe van mutya ”just a little bit”http://www.youtube.com/watch?v=9sdRzQXzqKM

      /   Reply  / 
  4. momo

    Eerste CD was de beste.
    Nu is ze gewoon een wannabe.

      /   Reply  / 
  5. Jordy

    Clip 4/5
    nummer 5/5

      /   Reply  / 
  6. Marion

    Ja avril was ook altijd mijn idool.
    Maar dit lijkt toch nergens naar.
    Zie die make up en die kleren.
    Ze zal wel volwassen worden maar ik vind dit te overdreven de clip dan.
    Muziek vind ik wel mooi.Maar die clip is erger dan girlfriend met die pasjes ik vond die ruige skatergirl veel leuker.dit zijn meer wannebee acties.

      /   Reply  / 
  7. Lopje

    Ik denk dat ook komt omdat ze nu een popidool is en dus steralures(hoe je dat ook schrijft)heeft en met haar eerste cd had ze dat nog niet en was ze gewoon nog een skatergirl

      /   Reply  / 
  8. Mick

    Ik denk dat wij mensen nooit tevreden zijn. Toen ik haar nieuwe stijl voor het eerst zag vond ik het ook belachelijk, maar we klagen ook als de stijl en muziek van bands hetzelfde blijft! Nu ik Avril zo weer een tijdje zie vind ik dat ze er toch wel goed aan heeft gedaan.

      /   Reply  / 
  9. Marley

    Ja wat ik te zeggen heb. Ik vond Avril al eteen leuk toen ik voor het eerst de clip complicated op tv zag. Ik heb toen gelijk het debuutalbum let go gekocht wat ik het aller beste album vind van de drie. Daarna kwam under my skin iets minder maar toch nog steeds heel mooi en dat album daarna is wel even wennen maar behalve girlfriend zijn die liedjes heel mooi. Ja en wel een klein beetje jammer dat ze commercieel geworden is maar ik ga altijd met de artiest mee dus ook nu.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>