Nieuwe video: The Veronicas – This Love


Ze zeggen dat een lange afstand relatie één van de moeilijkste relaties is om in stand te houden. Er is heel wat vertrouwen en echte liefde voor nodig om zoiets te laten werken. Vanzelfsprekend hebben The Veronicas het er dan ook niet makkelijk mee om hun vriendjes achter te laten terwijl zij op wereldtournee gaan.

Het zorgt in deze videoclip voor een hoop misverstanden van het soort waar ze later vast om kunnen lachen, maar die nu voor heel wat verdrietige gezichten zorgen. Webcams en telefoons (nadrukkelijk in beeld om de sponsor tevreden te houden) zijn mooie uitvindingen, maar er kan toch niks op tegen een echte omhelzing.

Geen wereldschokkende video, maar stukken beter dan het filmpje van Cascada, die eerder deze week bijna precies hetzelfde idee hadden.

En de muziek?

Lang niet zo goed als dat lekker chaotische liedje Untouched, hun vorige single. Met This Love spelen de zusjes meer op safe, wat vooral een schattig liedje oplevert. Het is te goed gemaakt om af te kraken, maar het deed mij verder erg weinig.

Zie ook:
- Nieuwe video: The Veronicas – Untouched

Met dank aan JP voor de tip.

facebook share facebook share

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Nieuwe video: The Veronicas – This Love

  1. Lottie

    Leuk liedje, kende het al langer. Maar ik vind 4ever en Untouched ook beter.

      /   Reply  / 
  2. Lianne

    Jammer, vond de oude veronicas leuker..

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>