Nieuwe video: Amy Macdonald – Poison Prince


Na het succes van This Is The Life brengt Amy MacDonald haar debuutsingle opnieuw uit. Speciaal voor de re-release is er ook een nieuwe videoclip opgenomen, maar je vraagt je al kijkend af waarom eigenlijk. Voor de zoveelste saaie zwart-wit livevideo had de platenmaatschappij al die moeite niet hoeven doen.

Natuurlijk, het kan altijd slechter en voor een livevideo kan dit exemplaar er mee door. Fragmenten van verschillende concerten worden gecombineerd tot een dynamisch geheel en voor het persoonlijke contact zijn er een paar scenes tussengeplakt waar Amy recht in de camera zingt. Poison Prince is een saaie maar degelijke videoclip.

En de muziek?

Prachtig nummer, misschien nog wel mooier dan This Is The Life, maar dat kan ook komen omdat ik die de laatste tijd wel erg vaak heb gehoord. Amy is toch op haar best als de Smiths-invloeden er centimeters dik bovenop liggen, zoals hier bijvoorbeeld (dat gitaarspel!). In een overenthousiaste bui heb ik een paar weken terug ook het hele album aangeschaft, maar buiten deze twee liedjes viel dat me toch een beetje tegen. Ze is een goede muzikante maar ik heb mijn hoop toch vooral gevestigd op het volgende album.

Zie ook:
- Nieuwe video: Amy Mcdonald – This Is The Life
- Nieuwe video: Amy McDonald Run

facebook share facebook share

7 Reacties // Reageer

7 thoughts on “Nieuwe video: Amy Macdonald – Poison Prince

  1. MASIS

    Amy zingt goed maar haar clips zijn echt slecht….is ze net zo gierig als de Nederlandse artiesten ofso? Kijk eens naar de amerikaanse clips joh!

      /   Reply  / 
  2. PINHEAD

    Super mooi!!!!

      /   Reply  / 
  3. Jos van Praag

    Ja, ik heb hem een paar weken terug ook gekocht en idd in vergelijking met This Is The Life en Poison Prince valt de rest tegen.

      /   Reply  / 
  4. erik

    Daarom verheug ik me op het volgende album. Ik hoop dat ze de kwaliteit van die twee nummers zelf ook inziet en op die voet verdergaat.

    Dat we hier later op terukijken als ‘het veelbelovende debuut waarop je al een beetje kon horen welke kant het later op zou gaan’, en daarna het tweede album als eerste echte meesterwerk. Het zou zomaar kunnen gebeuren. ;)

      /   Reply  / 
  5. Lianne

    En dan vind ik this is the life weer mooier, maar ik denk dat ik er inderdaad vaker naar moet luisteren!

      /   Reply  / 
  6. henk

    Dit wordt niet de volgende single.
    “Mr. rock and roll” krijgt een re-release.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>