Nieuwe video: Anouk – If I Go


Verschillende keren is ons nu al vriendelijk doch dringend, zoals dat dan heet, verzocht om de nieuwe 'videoclip' van Anouk te bespreken. De vraag dringt zich op waarom eigenlijk? Vinden jullie het dan echt zo leuk om ons te horen zeggen dat we live-videos geen echte videoclips vinden?

Het kan ons niet schelen dat Anouk's YouTube kanaal dit omschrijft als 'The New Official Music Video', het is en blijft een tamme live-registratie. Leuk op de avond zelf, voor alle mensen in het publiek, maar tamelijk slaapverwekkend om een paar maanden later naar te kijken op televisie.

En het is al helemaal merkwaardig omdat Anouk in het verleden wel degelijk heeft bewezen een neus te hebben voor goede videoclips. En zelfs als die clips incidenteel wat minder geslaagd waren, bleven het toch altijd filmpjes waarin zichtbaar veel tijd en moeite was gestoken. Binnen haar oeuvre is If I Go nu duidelijk het lelijke eendje. Volgende keer hopelijk weer beter.

En de muziek?

De enige logische verklaring voor deze video die wij, na talloze redactie-vergaderingen, konden verzinnen is dat Anouk deze live-versie van If I Go harder van rond rocken dan de originele studio versie. Want inderdaad, allemachtig! Een lekker nummer was het sowieso, maar deze live-versie is nog veel dwingender. Het nummer vloeit beter, er is meer groove, het rockt harder en Anouk lijkt beter bij stem. Nee, de videoclip vinden we nog steeds niets, maar hij is wel een feest om naar te luisteren!

Zie ook:
- Nieuwe video: Anouk – Modern World
- Nieuwe video: Anouk – Good God

Met dank aan PINHEAD voor de tip.

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Nieuwe video: Anouk – If I Go

  1. james

    hhHdfH dk6LpqdFf2n5MzCh

      /   Reply  / 
  2. Pingback: Nieuwe video: Anouk - Birds | Videoclips

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>