Nieuwe video: CSS – Move


Man, deze videoclip wordt de komende jaren in zijn eentje verantwoordelijk voor honderden hilarische vakantiefoto's in de flickr-accounts van CSS-fans over de hele wereld. Neem een blikje cola en ook jij kunt een foto van jezelf maken waarop het net lijkt alsof je kotst!

En die truc met de sinaasappels, die heeft ook wel wat. Het is vast even oefenen op de timing, maar dan denken al je vrienden ook dat je kunt jongleren als de beste. En zo gaat de videoclip verder. Een foto waarop je wordt aangevallen door een pandabeer? CSS leert je hoe het moet. Je beste vriendin een karate-trap geven? Dankzij CSS lijkt het net echt.

De enige slechte tip die de Braziliaanse band je geeft is om al die foto's vervolgens op je auto te plakken. Niet doen dus, vooral niet op de voorruit. Anders loopt het straks net zo slecht met jou af als met CSS (die rare mini-videoclip in eighties-stijl op het einde zullen we ze vervolgens maar vergeven omdat de rest van de clip zo tof is).

En de muziek?

Het is okee om de oude CSS te missen. Nummers als Music is my hot, hot sex en Let's make love and listen to Death From Above waren stiekem ook veel leuker en creatiever. Maar toch hè, maar toch is een liedje als Move te leuk om het, nou ja, niet leuk te vinden. Het zit nog steeds ijzersterk in elkaar en dit specifieke liedje heeft ook een refrein om van te dromen. CSS is nu gewoon leuk op een wat degelijkere manier.

Zie ook:
- Nieuwe video: CSS – Left Behind

Met dank aan Jazeker voor de tip.

facebook share facebook share

10 Reacties // Reageer

10 thoughts on “Nieuwe video: CSS – Move

  1. Kars

    Haha gave clip:P Op dit soort momenten is het vast leuk om een videoclips blog te hebben. Muziek is ook erg cool!

    TIP: The Zutons – What’s your problem http://www.youtube.com/watch?v=AMpyySF0hJg&feature=user

    Niet hun beste nummer maar hé, ze waren wel degene die Valerie maakten:P

      /   Reply  / 
  2. erik

    Ik weet niet of ik die Gordon-clip wel durf te bespreken! Het zou m’n hele zelfbeeld veranderen om te moeten toegeven dat uitgerekend die man een best leuke clip heeft gemaakt… en dat zelfs het liedje niet heel erg slecht is… brr ;)

      /   Reply  / 
  3. Kevin

    Mietje

      /   Reply  / 
  4. Lianne

    Lees ik daar The Rasmus? Bespreken, Gordon mag van mij jaaaaren wachten, zo beter niet :’)

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>