Nieuwe video: Omaha Bitch – Orgasmic Troopers


De strijd der ballerina's! Die hyperslanke jonge meisjes die er jarenlang op hebben getraind om zich gracieus te bewegen, normaal gesproken dansen ze in volmaakte harmonie, maar in deze videoclip gaat het helemaal mis. Ze trappen om zich heen, trekken aan elkaars haren, tanden rollen over de vloer en bloed spat op de camera. Zo'n balletvoorstelling heb je nog nooit meegemaakt!

Je zag het waarschijnlijk al aan de titel: muzikaal is dit niks voor jou. Muzikaal is deze herrie voor niemand. Zelfs niet voor ons. Maar we zouden onszelf niet meer recht aan durven kijken, getiteld als we nu eenmaal zijn videoclips.blog, als we dit bescheiden meesterwerkje geen plaatsje hadden gegund op onze site.

Want dit is waar het allemaal om draait. Niet het ego van de artiest strelen, maar unieke filmpjes van vier minuten maken die de muziek versterken en je als kijker de rest van je leven bijblijven. En vergis je niet, Orgasmic Troopers is niet alleen 'een maf idee' of 'anders dan anders', de uitvoering is ook nog eens vlekkeloos. Net als bij een echte balletvoorstelling slaan de ballerina's elkaar volgens een zorgvuldig uitgedachte choreografie tot pulp. En de cameraman, die stort zich er met gevaar voor eigen leven middenin. Zien is geloven, maar niet voor tere zieltjes.

En de muziek?

Tja, wat zullen we daarvan zeggen? Niemand houdt zoveel van een lekker potje gitaarherrie als videoclips.blog, maar hier kunnen zelfs wij geen chocola van maken. Het is wild en luidruchtig, maar enige structuur is ver te zoeken. En dan die zang! Alsjeblieft dame, volg zo snel mogelijk een cursus Engels of zing voortaan gewoon in het Frans. Maar dit, dit kan echt niet.

facebook share facebook share

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Nieuwe video: Omaha Bitch – Orgasmic Troopers

  1. Lianne

    Wauw, ik dacht eerst dat ze frans zong, wat een accent zeg!

      /   Reply  / 
  2. Kars

    Het enige Engelse wat ik eruit kan halen is ‘We are zie orgasmiek troopèrs’. Hmm nouwja de clip is iig wel onderhoudend…

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>