Nieuwe video: Lenny Kravitz – Dancin’ Till Dawn


Simpele low-budget videoclip voor Lenny Kravitz. Hij loopt over straat, maakt muziek met zijn bandmaatjes en hangt wat rond met zijn vrienden en vriendinnen. Allemaal vanuit de losse pols gefilmd met een kleine camera en zonder externe belichting. De fans reageren enthousiast (in het commentaar op YouTube) maar eigenlijk zou hij zich natuurlijk diep moeten schamen.

En de muziek?

Er was een tijd, lang geleden, dat ieder nieuw album van Lenny Kravitz nog écht de moeite waard was. Een tijd dat simpele niemendalletjes als dit hooguit, en héél misschien, kans maakten om te worden gebruikt als b-kantje voor knallers als Are You Gonna Go My Way of It Ain't Over 'Til It's Over. Maar ja, die creatieve bron is al jarenlang opgedroogd en nu wordt zelfs een flauw nummertje als Dancin Till Dawn gewoon op single uitgebracht. Maar maar maar, sputtert Lenny dan tegen, dat stukje vanaf 2:17 is toch best de moeite waard? We hebben zelfs een saxofoon! En daar heeft hij gelijk in, dat zijn inderdaad twintig leuke seconden. Jammer dat de rest van het nummer niet net zo goed is.

Zie ook:
- Nieuwe video: Lenny Kravitz – Love Love Love
- Nieuwe video: Lenny Kravitz – I'll Be Waiting

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Nieuwe video: Lenny Kravitz – Dancin’ Till Dawn

  1. barry

    het nummer is juist een lekker funky nummer! éen van de betere tracks op het album

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>