Nieuwe video: Panic At The Disco – It’s Almost Halloween


De bandleden van Panic At The Disco hebben inmiddels allemaal een volwassen leeftijd bereikt, maar in hun harten zijn het nog steeds kleine kinderen die gek zijn op Halloween. Terwijl ze de dagen aftellen naar hun favoriete feestdag, werd gisteren dit grappige filmpje online gezet op Fueled By Ramen's YouTube-channel. Everybody scream!

In een donker toverbos zijn ze met z'n vieren – verkleed als een mummie, een weerwolf, het monster van Frankenstein en Graaf Dracula – aan het dansen en zingen. Het ziet er niet uit, maar It's Almost Halloween is dan ook duidelijk bedoeld als grappig extraatje voor de fans. Niet minder en vooral ook niet meer.

Een pretentieloos tussendoortje dus, en we zouden wel hele cynische rotzakken zijn om zo'n charmant stukje huisvlijt vervolgens net zo streng te beoordelen als een normale videoclip. Panic At The Disco wilde ons entertainen en aan het lachen maken, ze zijn daarin geslaagd en wij zijn tevreden.

En de muziek?

Voor een grappig tussendoortje – zelf beschouwen ze het blijkaar als een wegwerpliedje – klinkt It's Almost Halloween trouwens nog verdomd goed. Panic At The Disco heeft zich het sixties-trucje van hun laatste album behoorlijk eigen gemaakt en schudt dit nummer met een achteloos, indrukwekkend, jaloersmakend gemak uit hun mouw. Als dit is waar de band inmiddels 'tussendoor' toe in staat is, hoe goed moet het derde album dan wel niet worden?

Zie ook:
- Nieuwe video: Panic At The Disco – That Green Gentleman
- Nieuwe video: Panic At the Disco – Nine In The Afternoon

facebook share facebook share

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Nieuwe video: Panic At The Disco – It’s Almost Halloween

  1. Gabri

    Ze kunnen nog behoorlijk dansen ook. Leuk nummer!

      /   Reply  / 
  2. Blondje

    Sinds wanneer zingt die andere jongen? Ik dacht altijd dat de jongen die hier het refrein zingt, de enige was die zong.
    Verder erg grappig, goed nummer ook.

      /   Reply  / 
  3. Lianne

    Ze maken altijd wel aardige liedjes, alleen vind ik ze soms een beetje..vaag.. :’)

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>