Nieuwe video: Christina Grimmie – Tell My Mama

tellmymama

Waarom kijken? Tijdens een auditieronde op school, waar niet al te veel talenten aan mee blijken te doen, stapt plots de jonge Christina Grimmie het podium op. Ze neemt plaats achter de piano en begint te zingen over de jongen waar ze verliefd op is. De zaal valt stil, de lerares is lyrisch. Een nieuwe ster lijkt geboren. Daarna sleurt Christina je het verhaal in over de ‘gevaarlijke’ jongen waarvoor ze is gevallen. Niet omdat hij een junk is, of een loverboy, maar omdat hij speciale krachten bezit. Zo kan hij objecten door de lucht laten vliegen en mensen zonder pardon tegen de grond werken. Dit tot groot ongenoegen van leeftijdsgenoten en Christina’s moeder. En dat terwijl Christina hem juist aan haar voor wilde stellen.. Regisseur David Turvey heeft zijn best gedaan en dat levert een kleurrijke en frisse clip in stripvorm op.
En de muziek? Ook Christina is een meisje dat bekend is geworden door het uploaden van covers op youtube (zie hier bijvoorbeeld haar versie van Titanium). Ik ben niet ontzettend enthousiast over haar stem – ze laat het geluid iets te veel vanuit haar keel komen – maar met Tell My Mama bewijst ze wel dat ze ontzettend catchy liedjes kan schrijven.

facebook share facebook share

5 Reacties // Reageer

5 thoughts on “Nieuwe video: Christina Grimmie – Tell My Mama

  1. download x men

    I’m not that much of a online reader to be honest but your
    blogs really nice, keep it up! I’ll go ahead and bookmark your site
    to come back later on. Cheers

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>