Nieuwe video: Bruno Mars – Gorilla

gorilla

Waarom kijken? Meestal is er weinig tot geen seks in Bruno’s videoclips. Denk maar aan zijn laatste drie hits: Locked out of heaven (jammen met vrienden), When I Was Your Man (Bruno achter een piano) en Treasure (jaren ’80 clip met regenboog graphics). En eigenlijk valt het daarom des te meer op dat er in Gorilla wél seks zit. Sterker nog, het is Bruno’s heetste video tot nu toe. De zanger treedt op in een stripclub, waar meerdere bloedmooie vrouwen een oogje op hem hebben en even later bevindt hij zich samen met actrice Freida Pinto hijgend op de achterbank van een auto. Het fijne is echter dat het geen moment goedkoop wordt. En daar kunnen heel wat R&B-artiesten nog wat van leren.
En de muziek? Bruno’s laatste plaat – Unorthodox Jukebox – herbergt eigenlijk alleen maar hits. Bovengenoemde singles zijn stuk voor stuk al uitgegroeid tot radiovoer en datzelfde lot lijkt ook Gorilla beschoren. Opnieuw rete-commercieel, maar wat een plaat! Vooral de climax van het nummer, waar Bruno even flink kan scheuren met zijn stem, bezorgt me telkens weer aangename rillingen.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>