Nieuwe video: Anastacia – Stupid Little Things

stupidlittlethings

In februari 2013 moest Anastacia een tour cancelen omdat bij haar voor de tweede keer borstkanker werd geconstateerd. Het was de zoveelste klap voor de zangeres, aangezien ze sinds haar dertiende ook al lijdt aan de ziekte van Crohn en ze een hartritmestoornis heeft. Anastacia liet zich echter niet kisten door al deze gezondheidsproblemen en overwon voor de tweede keer kanker. Inmiddels hoopt ze dat het weer helemaal over haar muziek kan gaan; ze is terug met haar nieuwe single Stupid Little Things, een nummer dat het overdenken van kleine dingetjes ontraadt. Het is het eerste liedje van haar later dit jaar te verschijnen album, met als toepasselijke titel Resurrection.

Waarom kijken? Bij vlagen lijkt Anastacia bijna een persiflage op zichzelf, met haar gekleurde zonnebril en veel te dikke laag make-up. Maar ik kan alleen maar naar deze videoclip kijken en denken: wat een sterke vrouw is dit toch. Ze heeft meer levens dan de gemiddelde kat en lijkt uit iedere strijd sterker terug te keren. Die kracht spat werkelijk waar van het scherm. De sfeerbeelden zijn ook zeker de moeite waard, en Anastacia heeft zich in behoorlijk wat verschillende outfits gehesen, maar de uitstraling van de zangeres slurpt al je aandacht op.

En de muziek? Stupid Little Things doet me heel erg denken aan Left Outside Alone, één van Anastacia’s grootste hits in Europa. Vooral het bombastische refrein met de koortjes en ook de melodielijn. Niet erg, want dat nummer vond ik bijzonder sterk. Anastacia kan ongehinderd belten met haar stem en gooit er tegen het einde ook nog wat dramatische uithalen tegenaan. Het is muziek waar je van houdt of niet, maar wel ongelofelijk goed uitgevoerd. Ik ga het gewoon zeggen: Anastacia is back, mensen!

Lees ook: Anastacia – Absolutely Positively

facebook share facebook share

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Nieuwe video: Anastacia – Stupid Little Things

  1. R

    Ik heb haar gemist! Welcome back!

      /   Reply  / 
  2. MASH

    Wauw! Helemaal top dat ze die *$&@% ziekte weer heeft overwonnen en terug is! Het nummer is ook weer ouderwets goed!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>