Nieuwe video: Pixie Lott – Lay Me Down

laymedown

Lay Me Down is de nieuwe single van Pixie Lott, en daarmee de opvolger van het geflopte Nasty. Kan deze song het tij keren?

Waarom kijken? In een interview gaf Pixie Lott aan dat ze het opnemen van deze videoclip ‘absolutely loved‘. Ja, dat snappen we, wanneer je er een mediterraans uitje voor mag maken. De zangeres neemt een duik in een kristalhelder zwembad, laat haar haren wapperen op het dek van een zeilboot en wordt langs prachtige landschappen gereden in een schattige cabrio. Het was pas vreemd geweest als ze het opnemen hiervan níet had kunnen waarderen. En toegegeven, net als bij haar vorige clip levert het weer een bepaalde vibe op. Je krijgt er acuut zomerkriebels van!

En de muziek? Pixie Lott had de kans om een hele grote te worden, maar ze heeft het echt verknald met haar tweede en derde album. De liedjes zijn gewoon niet sterk genoeg. Lay Me Down is een niemendalletje. Je kunt inderdaad een zin twaalf keer achter elkaar opdreunen, maar daarmee maak je nog geen refrein. Opnieuw een teleurstelling dus, terwijl Pixie toch echt wel een lekkere stem heeft.

Lees ook: Pixie Lott – Nasty

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>