Nieuwe video: Breach / Kelis – The Key

Kelis scoort met haar nieuwe album dan misschien niet in de charts, maar ze toont met ‘Food’ wel haar veelzijdigheid als artiest. En vanuit de verzameling soulliedjes is nu toch ook iets dansbaars gecreëerd. Het nummer ‘Rumble’ diende namelijk als blauwdruk voor deze samenwerking met de Engelse producer Breach: The Key. En van dit liedje is nu ook een officiële videoclip verschenen.

De videoclip. Je krijgt hier een echt disco-gevoel van, niet in de laatste plaats door de reusachtige blonde afro van Kelis. De zangeres zit in een studio, omringd door enkele danskoppels die van zeer dichtbij worden gefilmd. Daardoor wordt de nadruk gelegd op hun expressie. Ze zwoegen en zweten wat af. Een groot contrast met Kelis, die als een soort zwembadmeester het overzicht bewaakt en amper beweegt. Zoals het een ware diva betaamt dus.

En de muziek? Breach scoorde eerder twee top10-hits in de UK met Jack en Everything You Never Had (We Had It All). En ook The Key klinkt als een regelrechte gangmaker voor in de clubs. Met Kelis’ soulvolle en broeierige vocalen als leidraad over een housebeat. Erg lekker nummertje!

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Nieuwe video: Breach / Kelis – The Key

  1. Annemiek

    Kelis : The Key lekker nummer! Wie heb de sleutel van het leven?! De liefde , gezondheid, vriendschap,geloof,famlie,gezin,werk,hobby enz.(leven en de dood)(Oorlog en de vrede)(Druk en/of rust )(vriend en/of de vijand)Vraag je zelf af wat en wie voor jou belangrijk is … Gooi weg wat voor jou niet relevant is!!!g’tjes: Annemiek

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>