Nieuwe muziek: Kelly Clarkson / John Legend – Run Run Run

runrunrun

Morgen verschijnt het nieuwe album van Kelly Clarkson, Piece By Piece. Daarvan kennen we tot nu toe alleen het opbeurende ‘Heartbeat Song’, dat eigenlijk nog geen impact heeft gemaakt in de charts. Maar daar komt wellicht verandering in met deze nieuwe single: ‘Run Run Run’ is een samenwerking met niemand minder dan John Legend.

Het is een pianoballade die intiem begint, maar gaandeweg steeds bombastischer wordt. Deze kant kennen we wel van John Legend, maar van Kelly Clarkson horen we het eigenlijk zelden. Ze heeft er in ieder geval een prima stem voor, met dat hese randje. Ook de samenzang is spot on. Maar wat wil je ook met twee van zulke natuurtalenten? Run Run Run is op bijna alle vlakken een betere single dan Heartbeat Song. Dit nummer kan Kelly absoluut terug in het publieke oog brengen.

Ps. jeetje Kelly, wat een afschuwelijke albumcover trouwens! Heb je die zelf met Paint zitten maken?

Lees ook: Kelly Clarkson – Heartbeat Song

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Nieuwe muziek: Kelly Clarkson / John Legend – Run Run Run

  1. THfan

    BTW, nog even vermelden dat de originele versie van ‘Run Run Run’ afkomstig is van het nieuwe album van de Duitse rockband Tokio Hotel.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>