Nieuwe video: Kovacs – The Devil You Know

In de lente van dit jaar verscheen de debuutplaat van Kovacs, die onmiddellijk de eerste plek in de Nederlandse albumchart veroverde. De derde single van deze plaat is The Devil You Know. Bekijk de videoclip hieronder.

Waar het team rondom Kovacs met My Love ook al in slaagde, lukt bij The Devil You Know opnieuw. Namelijk met een niet al te groot budget een stijlvolle clip neerzetten, die van begin tot eind de sfeer van het nummer ademt. Sharon staat met haar signatuur wolfmuts – gemaakt van nepbont overigens – op het podium van een rokerige jazz-club en tolt voor een duizelingwekkende spiegelwand, terwijl ze met haar mimiek het nummer kracht bijzet.

En de muziek? Alweer zo’n sterke single van de jonge Eindhovense. Haar album Shades of Black staat dan ook vol met dit soort groots opgenomen, Bond-achtige arrangementen. Met haar stem kan ze woorden eenzelfde knauw geven als Amy Winehouse dat deed. Kovacs is een Nederlands talent om te koesteren. Ik vraag me dan ook af waarom ik haar niet wat vaker op de radio hoor.

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Nieuwe video: Kovacs – The Devil You Know

  1. MASH

    Zij is echt goed! Hoop dat de band geleidelijk aan steeds bekender wordt. De eerste single heette trouwens ´My Love´

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>