Gloednieuwe track: Tiësto / Icona Pop – Let’s Go

letsgo

Terwijl Tiësto zich voorheen iets meer in de alternatieve tak van de house-muziek bevond, lijkt hij inmiddels te zijn geïnspireerd door de commerciële successen van Armin van Buuren en Avicii. Dat hoorden we al op de eerder uitgebrachte singles Red Lights en Wasted, en blijkt ook uit zijn samenwerking met Icona Pop.

Want als er iemand een mainstream geluid heeft is het natuurlijk wel Icona Pop, het synthpopduo uit Zweden dat doorbrak met het nummer I Love It. Dit tweetal drukt eigenlijk de grootste stempel op Let’s Go. En ondanks de nogal inspiratieloze titel en de weinig verrassende productie, is het een behoorlijk vrolijk meespring-nummer. Jammer alleen dat het geen moment buiten de lijntjes kleurt. Zeker voor Tiësto’s doen is het een behoorlijk ‘veilige’ track.

Let’s Go is uitgebracht als promosingle, in afwachting van het nieuwe album van Tiësto dat later deze maand zal verschijnen. Wie weet verschijnt er ook nog een officiële videoclip, dan kun je natuurlijk op deze blog nog een review verwachten! Zie ook directlyrics.

Lees ook: Tiësto / Matthew Koma – Wasted

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>