Nieuwe muziek: Ed Sheeran – Bloodstream

bloodstream

Ed Sheeran is niet langer alleen in Engeland een grote naam, ook in Nederland speelt hij inmiddels uitverkochte zalen en festivalpodia plat. Zijn meest recente wapenfeit Sing werd weer een dikke hit en deze week volgt een volledig nieuwe plaat – getiteld X. Het is een persoonlijke plaat, waarop Ed Sheeran zijn hart uitstort. Eén van de nieuwe nummers is Bloodstream.

Terwijl Afire Love in Nederland momenteel bovenaan de iTunes-lijst prijkt, vind ik Bloodstream een nog indrukwekkender nummer. De tekst is zo puur en eerlijk en het ritme als een kloppend hart. Tell me when it kicks in, zingt Ed met zijn vederlichte stem. Tegen het einde neemt de bombast van het nummer toe; alsof de luisteraar langzaam in een roes belandt. Hiervoor hoef je niets in je aderen te spuiten, het is gewoon een kwestie van opgaan in de muziek.

Lees ook: Ed Sheeran – All Of The Stars

facebook share facebook share

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Nieuwe muziek: Ed Sheeran – Bloodstream

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>